Jobbet

Som chattoperatör svarar du meddelanden på ett fantasibaserat textnätverk för vuxna. Du måste kunna prata med kunder om alla slags ämnen. Du kommer att tilldelas olika roller, beroende på vad din kund vill ha. Våra kunder vill prata med någon om t.ex vardagliga händelser såsom bland annat arbete, kultur, väder, relationer men också om drömmar och fantasier. Din personliga identitet är helt skyddad när du arbetar i vår platform.

  • Bestäm när, var och hur mycket du vill arbeta
  • Inga kvalifikationer krävs
  • 100% anonym
  • Endast chatta, inga samtal eller video
  • Support tillgängligt dygnet runt
ANSÖK NU!

Du behöver en giltig och personlig ID-handling

En viktig del av ansökningsprocessen är ID-verifieringskontrollen. Varför ber vi om din personliga ID-handling? När du söker arbete hos oss, behöver vi säkerställa att du är den du utger dig för att vara. Vi gör detta av 3 anledningar:

  • För att kontrollera att du är gammal nog att arbeta för oss (+18)
  • För att förhindra bedrägeri
  • För att bekräfta din identitet, så att ersättningen betalas ut till rätt person

ID-verifieringskontrollen sker genom ett externt företag som enbart arbetar med detta, en trygghet för dig och för oss. När din ID-handling verifierats kommer du att kunna fortsätta med din ansökan. För att säkerställa att detta sker på bästa möjliga sätt, vänligen logga in genom att uppge ditt namn så som det är uppgett på din ID-handling.

ANSÖK NU!

Våra krav

För att kunna arbeta som operatör behöver du ha utmärkta kunskaper i svenska språket. Du måste också vara över 18 år eller äldre, bekräfta din identitet med en giltig id-handling vid ansökan samt acceptera vårt frilansavtal. Du behöver en egen dator samt tillgång till internet, då vi inte tillhandahåller någon utrustning. Efter genomförd och godkänd utbildning behöver du skicka ett minimum av 200 meddelanden per vecka för att kunna behålla din aktiva plats som operatör. Någon övre gräns finns inte.

ANSÖK NU!

Vad kan du tjäna?

Beroende på hur mycket tid och ansträngning du lägger ner tjänar en genomsnittlig operatör cirka 200–400 EUR per vecka. Är du beredd att lägga mer tid och energi har du möjlighet att tjäna mycket mer. Vi erbjuder också ofta extra bonusar vid t.ex kvällar, helger, röda dagar med mera. Våra toppoperatörer tjänar upp till 3000 EUR i månaden! Betalningarna sker varje vecka, såvida inte en tröskel på 50 EUR inte uppfylls, och kommer att ske genom internationell överföring eller med Bitsafe.

ANSÖK NU!