Bli chattoperatör idag!

Din möjlighet att jobba som chattoperatör med en genomsnittlig inkomst på 3000 kr i veckan, är bara ett par klick bort. Skapa din egen frihet idag och jobba när det passar dig! Ansökan tar bara ett par minuter att fylla i och vi behöver alltid chattoperatörer till vårt team.

Vad du kan göra

Som operatör kommer du besvara meddelanden i vårt fantasibaserade chattnätverk för vuxna. Du måste kunna konversera med våra kunder om olika ämnen. Beroende på vad våra kunder efterfrågar, kommer du tilldelas olika roller. En del av våra kunder vill enbart prata om dagliga händelser i livet, som t ex jobbet, kultur, väder, relationer o.s.v. Din identitet är dold, då du innehar en roll som kunden skriver till.

 

  • Bestäm själv när och hur mycket du vill jobba
  • Ingen tidigare erfarenhet krävs
  • 100% anonym
  • Endast chatt i text, inga videos eller personliga samtal
  • Dygnet-runt support
[contact-form-7 404 "Not Found"]

SKICKA IN ANSÖKAN

Ansök nu och vi kommer att kontakta dig via e-post inom 48 timmar.
Vår HR-personal svarar på alla dina frågor.

GENOMFÖR TRÄNING

Vi erbjuder dig en introduktion via Skype, där vi visar dig plattformen och förbereder dig för att arbeta självständigt.

BÖRJA JOBBA HEMIFRÅN!

Efter träningen är du redo! Vår plattform är alltid öppen. Och om du behöver hjälp står vårt supportteam till ditt förfogande.

Vad händer efter att jag anmält mitt intresse?

  • Vad händer efter att jag anmält mitt intresse?
  • Ansök genom att fylla i formuläret
  • Din ansökan behandlas inom 48 timmar
  • Följ utbildningen som vi tillhandahåller
  • Du är redo att börja!

Krav för att börja arbeta som chattoperatör hos oss

För att bli operatör hos oss krävs felfri svenska i skrift. Du måste ha fyllt 18 år och vi begär en kopia av giltig ID-handling. Du måste acceptera vår sekretesspolicy då vi arbetar med privata uppgifter från våra kunder. Vi tillhandahåller inte arbetsutrustning utan du arbetar från din egen dator. Efter avslutad utbildning har vi ett krav på att du skriver 200 meddelanden/vecka för att hålla dig aktiv som operatör. Det klarar du utan problem!

Vad tjänar du på det?

Beroende på hur mycket du väljer att arbeta, men den genomsnittliga lönen för våra operatörer är 2000 - 4000 kr i veckan.
Du kan tjäna betydligt mycket mer, det är bara du själv som sätter gränserna.
Vi erbjuder bonusar om du skriver många meddelanden samt att vi har extra tillägg på helger och röda dagar.
Våra mest aktiva operatörer tjänar upp till 30 000 kr i månaden.
Lönen betalas ut veckovis med förbehållning att du tjänat 50 euro. Vi använder oss av internationell banköverföring eller Payoneers tjänster.

Låter ovanstående som det perfekta jobbet för dig?