Jobba som chattoperatör

Här kommer vi att kortfattat berätta om jobbet, vad du kan förvänta dig, och vad vi förväntar oss av dig.

Du bör sedan utifrån denna information kunna bilda dig en uppfattning av om jobbet är något för dig eller inte.

Ett jobb som chattoperatör, är kanske inte ett jobb för vem som helst. Du måste kunna samtala med kunder om alla typer av ämnen. I din roll som chattoperatör kommer du bli tilldelad olika roller beroende på vad din kund önskar. En del kunder vill också bara prata med en person av det motsatta könet om allt och ingenting – arbete, kultur, vädret, relationer osv.

Du arbetar som frilansare vilket innebär att du kan arbeta när du vill, och så mycket du vill. Du behöver inte fråga om lov när du vill ta en promenad eller gå ut och äta. Du loggar av och på så som det passar dig.

Vi försöker inte att lura in dig genom att lova att du kommer att bli miljonär utan att behöva göra något. Som frilansande chattare hos oss kommer du att behöva arbeta för din lön, men i sin tur sätter du själv gränsen för hur mycket du vill tjäna.

Jobba Hemifrån erbjuder branschens bästa lönevillkor.

Du får betalt per meddelande och ligger mellan 0,12 – 0,20 € per meddelande. Du får bonus när du skriver många meddelanden och extra tillägg på helger och röda dagar.

Det är realistiskt att tjäna 6000 - 8000 kr/månad genom att arbeta några extratimmar på kvällarna. Vi har effektiva medarbetare som tjänar upp mot 55 000 kr i månaden.

Vi är en av mycket få företag i Sverige som betalar ut lön varje vecka, enda kravet är att du har tjänat 50 € (ca 500 kr). Har du inte uppnått 50 €, överförs din lön till nästkommande vecka.

Jobba Hemifrån betalar ut löner till medarbetare över hela världen via internationell banköverföring, eller via Payoneer, vilket är en såkallad E-Wallet, en elektronisk plånbok där du kan administrera din lön. Hos Payoneer kan du spara dina pengar, överföra till ditt bankkonto, betala för vid köp på nätet, eller så kan du beställa ett Payoneer MasterCard. Med Payoneer MasterCard kan du även ta ut dina pengar direkt ur en bankomat, betala på internet eller i affärer när du handlar.

För att kunna arbeta hos oss kommer vi behöva be dig om någon form av ID, då vi måste få bekräftat att du är över 18 år. Därutöver måste du acceptera vårt sekretessavtal, då du kommer att arbeta med känsliga personuppgifter, eftersom våra kunder ibland kommer att anförtro sig till dig.

Låter ovanstående som något som du skulle ha lust att arbeta med? Upplärningen är ganska enkel och snabb – alla kan vara med. Du måste ha en egen dator och internetuppkoppling, och måste kunna avsätta ca 2-3 timmar för upplärning utan avbrott.

Efter att du blivit upplärd, kommer vi alltid att finnas tillgängliga för rådgivning och besvara dina frågor. Du lämnas aldrig själv med en kund.

När du blivit upplärd och är igång måste du göra minst 200 meddelanden i veckan, detta är ett krav för att kunna arbeta hos oss. Du kommer redan att efter 1 vecka kunna göra ca 50 meddelanden i timmen – en erfaren medarbetare kan göra upp mot 100 meddelanden i timmen.

Om du känner dig redo för att gå vidare, klicka då på knappen nedan.