Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

Vill du arbeta som chattoperatör?

Vem, vad, varför och hur arbetar du hemifrån

Genom att allt fler anställda har arbetat hemifrån i pandemins spår har många företag kunnat se många positiva och fördelaktiga effekter. Detta i sin tur har lett till att nya arbetsmöjligheter skapas med hemmet som arbetsplats.

Möjligheterna är otaliga, läs vidare om hur du kan skapa en inkomst genom att arbeta hemifrån.

Vad definierar ett arbeta-från-hemmet jobb?

Arbeta från hemmet betyder att jobbet är på distans och du slipper pendla till och från din arbetsplats. Du jobbar de tider du och din uppdrags-/arbetsgivare kommit överens om eller kanske helt fritt med fokus på deadlines när ett uppdrag ska vara slutfört.

Du får ersättning och lön efter överenskommelse. En del företag betalar per timme medan andra för utfört arbete. Ersättning för utfört arbete passar bra för dig som vill arbeta självständigt och styra din egen tid. 

Sök nu!

Jobba hemifrån har blivit populärt

En tredjedel av personerna i arbete i åldern 15–74 år arbetade hemifrån i augusti 2021, visar ny statistik. När det var som vanligast rörde det sig om över 40 procent.

Övergången till distansarbete ökade under pandemin och detta ledde i sin tur till en insikt hos både anställda och arbetsgivare; att jobba hemifrån modellen är ett attraktivt alternativ då de upptäckte att produktiviteten ökade och balansen mellan arbetsliv och fritid blev bättre.

Med andra ord, de som arbetade hemifrån fick mer ro och blev lyckligare.

Genom att arbeta hemifrån kan du söka jobb oavsett var du bor, du behöver inte tack nej på grund av pendlingsavståndet eller vara tvungen att flytta. Ditt arbete finns komfortabelt i ditt hem och vet du vad? Det finns mängder av arbeten där ute utan att du behöver förflytta dig från hemmets lugna vrå.

Vilka typer av arbeten kan du sköta hemifrån?

Då många av dagens arbeten kan skötas via en dator och online, finns det en hel del yrkeskategorier att söka sig till.

Några exempel på vanlig jobb:

 • Chattoperatör
 • Datainmatningsagent
 • SEO-analytiker
 • Programmerare 
 • Skribent

Den röda tråden med arbeten på distans är de vanligtvis har flexibla arbetstimmar. Med andra ord kan du arbeta de tidpunkter på dygnet som passar bäst för dig.

Fördelarna med att arbeta hemifrån

Det finns många fördelar med att jobba hemifrån och vi kommer gå igenom några av de mest populära fördelarna:

Sparar tid och pengar

Arbeten hemifrån tillåter dig att arbeta i komforten av dina egna omgivningar utan att behöva pendla i timmar varje dag. Detta sparar dig mycket tid och pengar som du annars skulle spenderat på dedikerade kontorskläder, bensin, bilunderhåll, parkering eller allmän transport.

Gör ditt eget schema

Du kan arbeta när du vill utan att behöva ta ledigt eller missa arbete på grund av högtid eller helg, så länge du möter deadlines för projekt som behövs göras! Att arbeta på distans tillåter dig mer flexibilitet över hur mycket jobb som görs, vilken tid det sker och vart jobb tar plats. På toppen av det, det är enklare att ta raster när du behöver dom när du inte har en manager som kollar över axeln.

Arbeta med komfort

Medans det kan finnas en initial justeringsperiod med att vänja sig att inte komma till ett kontor varje dag, så gillar potentiellt nog de som jobbar hemifrån att välja vilka kläder att ha på sig varje dag. Det hjälper också om du har barn hemma som inte alltid accepterar gränser mellan “arbets tid och lektid!

Minimera arbetsdistraktion

Att arbeta från distans för ett företag som tillåter anställda att jobba hemifrån kan vara bra då du inte har alla kontorsdistraktioner av andra arbetare och folk som snackar om deras helgplaner. Detta betyder också att det är mindre oljud, så din arbetsplats kommer aldrig bli för högljudd eller anstötlig! Slutligen, du kan bli lyckligare om du inte är fast bakom ett skrivbord hela dagen lång, bland medarbetare som kan störa dig.

Tips för att hålla sig produktiv medans du jobbar på distans

När du har ett jobb att göra hemma, så är det lätt att hamna i alla typer av distraktioner, uppsjkutningar och arbetsundvikande.

Tänk på saker som:

 • Att inte kolla din telefon eller sociala medier för mycket under arbetstid;
 • Att inte ligga i sängen hela dagen för att du inte arbetar från din kontorsstol;
 • Att inte ha arbetsvänner som du chattar med för mycket;
 • Att inte göra så mycket annat än att arbeta vid skrivbordet.

Dessa är bara några exempel, men du kan säkert komma på mer sätt som kan påverka din arbetsproduktivitet när du arbetar hemma. 

Medans lockelsen är hög, så är det bäst att du håller arbete från fritid när du har ett jobb på distans. Här är några tips på hur du kan hålla dig mer produktiv:

Sätt specifika arbetstimmar

Detta är otroligt viktigt både för din anställare och dig själv, så se till att sätta ett schema med arbetstimmar som du dedikerar till varje projekt! Sätt upp gränser mellan arbete och och personlig tid med en onlinekalender för att sända dig påminnelser om när det är arbetstid och familje/vänner/rolighetstid; Detta hjälper att förstärka viss separation. Du kan använda olika färgade bakgrunder till din elektroniska kalender för dessa kategorier. Om det fungerar bättre för dig!

Välj rätt plats

Hitta en plats där folk inte stör dig om möjligt eller försökatt sätta på oljudsfria hörlurar om det är oljud ute. Också,tänk på om du vill ha en plats mer privat istället, det är möjligt bättre passande, istället för att ha alla ögon på vad du gör och de kanske vill prata med dig! Det är också bra att ha tillgång till snacks för hunger kan döda produktivtet ganska snabbt! 

Begränsad tillgång till distraherande webbsidor

Använd nått som StayFocusd för Chrome för att begränsa hur mycket tid du spenderar på icke arbetsrelaterade webbsidor som Facebook eller Twitter (eller andra sidor som kan vara distraherande).

Pomodoro metod

Använd Pomodoro arbetsmetod, vilket betyder 25 timmars arbete och 5 minuter raste. Detta är mycket effektivare än att sitta vid skrivbordet i timmar utan att ta en rast. Det finns appar som kan hjälpa dig med detta:

För vem är arbete från hemmet en utkomst?

Flexibelt arbete är inte bara bra för arbetande föräldrar eller folk som vill avnjuta sina liv mer. Hemmajobb är kritiskt viktig källa av inkomst för proffs som har problem med att arbeta i en traditionell kontorsmiljö. För exempel på grund av deras bakgrund, personlighetsdrag, deras ålder eller om de har särskilda medicinska förhållanden, eller brist på tid. Faktumet är att hemmajobb för dessa grupper är ett ökande segment av distansjobbsmarknaden.

 • Mammor som är hemma
 • Äldre
 • Folk med funktionshinder
 • Folk som är hörselskadade
 • Studenter
 • Brottslingar
 • Veteraner
 • Introverta personer
 • Nattugglor

Hur vi förser distansarbete 

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

 • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
 • Arbeta fristående och med full flexibilitet
 • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
 • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Gör så att ditt hemmajobb fungerar för dig

Letar du efter ett hemmajobb som passar dig? Oavsett om det är ett onlinejobb, stanna hemma jobb, eller annan typ av jobb som finns ute, se till att hitta ett som passar ditt personliga liv.

Hemmajobb och distansmöjligheter är ändlösa. Timmarna kan vara flexibla som ger dig bättre kontroll över ditt schema än med ett vanligt jobb. För de som jobbar bäst bäst under natten eller tidig morgon; har du ett hemmajobb blir detta mer lätt då du sätter ditt egna schema och blir betald!

Särskilt om du inte är en kontorsperson, så är dessa möjligheter essentiella för att hjälpa dig att få det att gå ihop och förse med finansiell stabilitet när det inte fanns någon tidigare.

De bra nyheterna angående denna trend mot mer anställda som tillåts och till och med uppmuntras av deras anställare att arbeta på distans, är att det verkar som att det inte finns någon signal på horisonten som antyder att det kommer att försvinna snart!

Välkommen med din ansökan redan idag – Ansök her!Contact

Redux Online Marketing Ltd

Unit 117, Orion Mall, Palm Street, P.O. Box 828, Victoria, Mahe, Seychelles 226881