Jobba hemifrån för introverta

Jobba hemifrån för introverta

Vill du arbeta som chattoperatör?

En jobb hemifrån för introverta

Introvert? Nu finns det ett perfekt jobb för dig!

Det finns gott om arbetsplatser där den introverta personen inte känner sig bekväm. Det har att göra med att man som introvert fungerar lite annorlunda jämfört med majoriteten. För en chef eller andra medarbetare kan det vara svårt att förstå varför man som introvert är annorlunda.

Att till exempel förklara för chef eller medarbetare varför man får mer gjort när man sitter själv och jobbar eller varför man trivs bättre med att jobba hemifrån är inte helt lätt i alla lägen. Det kan låta fel och i värsta fall som att man inte trivs med sitt jobb. Listan kan göras lång över de problem och utmaningar som en introvert person möts av på en arbetsplats.

Det finns dock mycket bra sätt att som introvert ändå lyckas med sitt jobb. Först och främst bör du ta reda på om du verkligen är introvert eller om du rent av är extrovert eller något mitt emellan. När du gjort det och känner dig trygg med din personlighet och att du förstår att du är introvert har du tagit första steget mot självkännedom.

Det är början till framgång på arbetsplatsen. För att inte tala om hur viktigt det är för att du ska må bra som människa i allmänhet. Känn dig själv och lyckas på jobbet och i livet!

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Varför distansjobb för introverta?

 • Du sitter hemma eller där det passar dig och slipper fysiska möten och andra distraktioner.
 • Du kan fokusera utan störande moment och får på det viset mer gjort.
 • Du kommer må bättre eftersom du trivs bättre för dig själv.
 • Du får utrymme att tänka färdigt dina tankar innan du krävs på ett svar från chefer eller medarbetare. Många introverta behöver mer tid att överväga sina svar.
 • Du behöver inte småprata vid kaffemaskinen.
 • Du kan kommunicera med kollegor och chefer via mejl eller chatt istället för telefon eller fysiskt möte.
Distansjobb för introverta

För vem passar det att jobba hemifrån?

 • Distansjobb för introverta är precis som det låter ypperligt för den typiskt introverta personen som hellre jobbar för sig själv än i grupp.
 • Jobb på nätet för introverta är nu en verklig möjlighet. Det passar dig som enbart vill kommunicera i skrift via chatt. Du som vill slippa telefonsamtal eller möten.
 • Arbeta på distans som introvert, kan det bli bättre egentligen? Allt jobb och all kommunikation sker på dina villkor och i ditt tempo!

Vad är kraven för att få ett distansjobb för introverta?

Kraven är låga och passar alla introverta.

 • Om du har fyllt 18 år kan du söka det här jobbet.
 • Om du har en giltig ID-handling är det fritt fram att söka.
 • Om du behärskar det svenska språket i skrift.
 • Om du har en dator med internetförbindelse kan du jobba med detta.

Vad erbjuder vi?

Vi tillhandahåller marknadens bästa jobb på nätet för introverta vilket innebär att 100% av jobbet utförs på internet. Inga telefonsamtal, inga möten, inga videomöten ens. All kommunikation sköts via chatt och mejl.

Arbeta på distans som introvert Vi förstår hur viktigt det kan vara för dig som introvert att få jobba hemifrån eller på en plats där du mår bra och kan fokusera och få jobbet gjort. Därför tillåter vi dig att jobba vart som helst i världen så länge du har dator och internetuppkoppling.

Snabba betalningar – Vi betalar ut din ersättning en gång per vecka. Du behöver inte sitta en hel månad och vänta på din lön.

Tjäna så mycket du vill – Du styr din lön genom hur mycket tid du lägger på att jobba med oss. Dessutom kan du jobba mindre en vecka för att sedan jobba mycket mer nästa vecka. Så länge du uppfyller vårt minimikrav per vecka kan du jobba mer eller mindre utöver det utifrån dina egna önskemål.

Bonusar – Vi erbjuder ekonomiska bonusar för den motiverade medarbetaren. Jobbar du till exempel udda tider och på helger ökar du på din ersättning markant. 

Utvecklingsmöjligheter – Som introvert kan det vara viktigt att veta att du även här kan utvecklas och få fler spännande arbetsuppgifter med tiden. Du kommer dock aldrig behöva göra det du avskyr mest som möten och grupparbeten.

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Att jobba hemifrån för introverta kanske låter som en självklarhet, men det är långt ifrån alla introverta som vet att det ens är möjligt. Detta är en helt unik och ny metod för att jobba hemifrån eller på distans för den introverta. Du kommer inte ens behöva gå igenom en arbetsintervju, den sker helt via chatt och är snarare i form av en utbildning. Så länge du uppfyller våra baskrav med ålder och ID och så vidare har du alla möjligheter att börja jobba med oss omgående.

Vi är glada och stolta att kunna erbjuda även dig som introvert ett roligt, modernt och flexibelt jobb med goda utvecklingsmöjligheter. 

Skickar du in din ansökan redan idag kan du vara igång och jobba och tjäna dina första pengar från datorn inom bara ett par dagar.

Varmt välkommen till Jobba-Hemifrån, marknadens bästa jobb på nätet för introverta – vi hoppas att du ska skicka in din ansökan redan idag. 

Ansök genom att fylla i formuläret här.