Jobba hemifrån för studenter

Jobba hemifrån för studenter

Vill du arbeta som chattoperatör?

Nya smarta jobbet – jobba hemifrån för studenter!

Om du är student har du redan gjort ett smart val i livet, du har bestämt dig för att skaffa en bra utbildning så du kan få ett bra och förhoppningsvis välbetalt jobb. Många studenter gör dock ett stort fel under sin studietid som de senare kommer att ångra. De tar lån, mycket lån i många fall. Det är pengar som ska betalas tillbaka en vacker dag och många har det hängande över sig tills de kommer ända upp i 50-årsåldern.

Ett smartare sätt att finansiera sina studier är att tjäna pengar under tiden man pluggar så man slipper de där läskiga lånen som ska betalas tillbaka senare i livet. De flesta tänker nog på olika extrajobb som att till exempel sitta i kassan på ICA eller plocka jordgubbar på sommaren eller jobba extra som städare och så vidare. Kanske rentav sitta på ett callcenter och jobba med mötesbokning eller försäljning till privatpersoner på kvällarna.

Listan kan göras lång på jobb som inte är speciellt attraktiva för en student och knappast någon annan heller för den delen. Ett annat problem med alla dessa jobb är att du dessutom måste infinna dig på vissa tider som dessutom kanske inte passar dig speciellt bra. Du måste ge dig av till jobb och resa tillbaka efter jobbet är klart för dagen.

Kanske behöver du byta om och duscha och så vidare. Men du ska  inte misströsta, nu finns det en ny möjlighet att jobba hemifrån som är som klippt och skuren för en upptagen student som behöver flexibilitet med arbetstiderna. Detta kommer revolutionera distansjobb för studenter! Modernt, flexibelt och 100% på nätet. När du vill, var du vill. Allt på dina villkor som student.

Varför jobba hemifrån som student?

 • Jobba när det passar dig. 
 • Bara dator och internetuppkoppling krävs.
 • Jobba mer i perioder när det är lugnare med studierna. 
 • Jobba mindre när du har tentor eller mycket föreläsningar.
 • Få betalt varje vecka. En student lever ofta knapert och har behov av snabba utbetalningar.
 • Du visar att du är anställningsbar för en framtida arbetsgivare. Det kan vara skillnaden mellan dig och en annan sökande att du jobbat extra under hela studietiden medan din medtävlande inte gjort det. 
 • Du skaffar dig arbetslivserfarenhet.
 • Bygg ditt CV.
 • Du kan bygga en ekonomisk buffert till den dag du ska ut i arbetslivet.
student som jobbar hemifrån

För vilka studenter passar det att jobba hemifrån?

 • Distansjobb för studenter – Du kanske redan studerar på distans? Varför då inte även jobba extra på distans? Du vet ju redan att det fungerar och är bekvämt.
 • Studentjobb på nätet jobba hemifrån – Du kanske redan sitter mycket vid datorn och studerar och gör research? Varför då inte även jobba extra direkt från datorn?
 • Du som är van att skriva en hel del i samband med dina studier, varför inte fortsätta skriva som extrajobb också? Skrivjobb på nätet för studenter är den perfekta och mest naturliga lösningen för dig.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Vad är kraven för att få ett jobb man som student kan göra hemifrån?

Det är ytterst basala och få formella krav för att kunna jobba på det här viset.

 • Du måste vara minst 18 år.
 • Du måste ha en giltig ID-handling.
 • Du måste vara bra på svenska.
 • Du måste ha en dator, platta eller mobil att jobba från.
 • Du måste ha en internetuppkoppling.

Vad erbjuder vi?

Marknadens bästa extrajobb för studenter – Vi tillhandahåller marknadens bästa studentjobb på nätet jobba hemifrån vilket innebär att du kan logga in dygnet runt, året runt och jobba när det passar dig. 

Skrivjobb på nätet för studenter – Du slipper lämna ditt hem för att jobba. Bara logga in och börja skriva och tjäna pengar omgående på din dator, mobil eller surfplatta. Du är ju redan van att skriva med studierna.

Snabba betalningar – Du vill inte vänta på dina pengar när du jobbat extra. Vi betalar ut dina pengar en gång per vecka till bank eller annan metod. 

Tjäna så mycket du vill – Vi har ingen övre gräns för hur mycket pengar du kan tjäna per vecka. Du avgöra genom hur mycket tid du kan lägga ner på jobbet helt enkelt.

Bonusar – Vi erbjuder bra bonusar så du kan tjäna ännu mer pengar snabbt när du jobbar kvällar, helger och andra speciella tillfällen samt högtider vid jul och påsk etc.

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Att kunna jobba extra hemifrån, eller vart du än befinner dig, med bara en dator och internetuppkoppling är en dröm för många studenter med ett intensivt pluggschema. Nu kan det bli verklighet av dina drömmar med bara en ansökan till oss redan idag.  

Processen är mycket enkel, du fyller i din ansökan digitalt via vår hemsida. Du kommer därefter att bli kontaktad via e-post av en coach som hjälper dig igång med en kort utbildning. Du kan vara igång inom en dag eller två och börja tjäna pengar från din dator.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss på Jobba-Hemifrån och ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök genom att fylla i formuläret här.