Tjäna pengar online genom att chatta

Tjäna pengar online genom att chatta

Vill du arbeta som chattoperatör?

Tjäna pengar online genom att chatta och skriva

Du är säkert bekant med olika chattfunktioner på nätet. Till exempel när du tar kontakt med ett företag med en fråga eller när du hör av dig till dina vänner.

Ja, exemplen är många där vi använder oss av en chattfunktion för att kommunicera. Vore det inte underbart om du också kunde få betalt för att chatta?

Om du redan gör det via till exempel en dejtingsida eller med vänner så har du dessutom redan med största sannolikhet vanan inne att skriva bra och underhållande.

Visste du att det dessutom är hela 41% av kunder idag som förväntar sig att kunna nå ett företag via chatt? Så det är inte bara med ens vänner vi vill chatta, nu vill man chatta med företag också.

Vi kan nog säga att chatt är ett av de allra bästa sätten att snabbt och effektivt få tag på den man söker. Oavsett om det gäller en dejtingsida för nöjes skull eller en ren kundtjänst hos något företag eller myndighet eller ens bästa kompis.

Olika typer av chatt och skrivjobb

Det finns många olika former av jobb för att tjäna pengar online via chatt. Vi listar några varianter här.

 1. Om du är duktig på språk kan språklärare via chatt var ett alternativ.
 2. Är du social och empatisk kanske jobba som stödperson för utsatta som behöver någon att prata med kan passa dig.
 3. Är du nöjesorienterad så varför inte prova på att vara chattmoderator på nöjessidor av olika slag som casinon och dylikt?
 4. Gillar du att flörta och ha kul så kan chattmoderator på dejtingsidor för vuxna passa som handen i handsken.
 5. Gillar du fasta arbetstider och mindre flexibilitet kanske regelrätt kundtjänst hos något större företag passar dig.
 6. Är du bra på SEO (Sökmotoroptimering) kan du jobba med att skriva så kallade SEO-artiklar. Dessa jobb utför man oftast som frilansare, det vill säga man har sitt eget företag. Här är det inte så mycket chatt utan mer själva skrivandet som är aktuellt.
 7. Ytterligare ett alternativ för dig som är duktig på språk kan vara att jobba med översättningar. Även här är det då främst att skriva och inte att chatta.
 8. Har du livlig och kanske lite snuskig fantasi? Ja, då finns det möjligheter att skriva erotiska noveller. Bara för att video växer så det knakar på nätet betyder det inte att folk inte vill läsa härliga och erotiska noveller längre.
Olika typer av chatt och skrivjobb

Tjäna pengar genom att skriva

Listan här ovan kan naturligtvis göras mycket längre men låt oss nu gå vidare och kika på ett av de bästa, roligaste och mest flexibla sätten att tjäna pengar online genom att chatta.

Vi ska närmare bestämt kolla på vad det innebär att jobba som chattoperatör i en vuxenchatt.

Förutom det mest uppenbara att du kommer att chatta finns det några andra saker som kan vara bra att känna till med den här typen av jobb.

Det säger sig självt att om du vill tjäna pengar genom att skriva bör du tycka om att skriva. Är du dessutom duktig på det är det helt klart en fördel då dina meddelanden kommer att låta bra, vara rättstavade och du kan säkert skriva många i högt tempo om du är van att skriva.

Faktum är dock att så länge du skriver normalt bra svenska har du vad som krävs. Det är inte en avhandling du ska skriva utan det är fråga om att i första hand svara på vanliga frågor från vanliga människor. Allt via en chatt. Det är något de allra flesta klarar av.

Är du intresserad av att skriva och tänka lite mer på egen hand är det nog snarare att skriva artiklar, noveller eller översättningar som kan vara aktuellt för dig.

En chatt av den här typen är designad så du ska kunna svara snabbt och effektivt på så många meddelanden som möjligt under ett arbetspass för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

Tjäna pengar genom att jobba med chatt 

 • Är du snabb på tangenterna? 
 • Gillar du att umgås med människor? 
 • Har du en mobil, surfplatta eller ännu bättre en dator? 
 • Giltig ID-handling?
 • Internetuppkoppling?

I så fall har du vad som krävs för att jobba med en chatt online och tjäna pengar på det. Detta är nog trots alla de alternativ som erbjuds idag på marknaden det allra bästa och enklaste för dig som vill tjäna pengar online genom att chatta. Det enklaste och bästa sättet att komma igång med att tjäna pengar på nätet är att jobba som chattmoderator. 

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Tjäna pengar online

Det finns många människor runt om i världen som inte har det lika bra och bekvämt som vi här hemma i Sverige. Att då få en chans att jobba online för att tjäna pengar kan vara vändningen i någons liv. Vem drömmer inte om att tjäna sina pengar online? Du har säker också tänkt på det någon gång.

Att kunna jobba från vart du vill med bara en laptop och en färgglad drink vid sidan om. Det vore väl inte helt fel? Goda nyheter! Det är fullt möjligt att tjäna pengar online genom att chatta, skriva och jobba hemifrån.

Allt på svenska dessutom! Med oss på Jobba-Hemifrån får du möjlighet till just detta. Vore inte det nog kan du själv välja när du jobbar. Vi håller öppet för våra kunder dygnet runt, året runt! Bli en del av vårt växande team redan idag. 

Skicka in din ansökan och för att bli chattoperatör redan nu!