Jobb hemifrån för personer med funktionsnedsättning

Jobb hemifrån för personer med funktionsnedsättning

Vill du arbeta som chattoperatör?

Ett jobb hemifrån för personer med funktionsnedsättning

Många är det som drömmer om att jobba hemifrån. Arbetsmarknaden går dessutom åt det hållet helt klart. Fler och fler jobbar hemifrån. Men innefattar det även de personer som lider av någon form av funktionsnedsättning? Det beror så klart på vilket jobb man har om det är möjligt eller inte att jobba hemifrån, oavsett om man har funktionshinder eller inte.

Hur som helst har det sedan en tid kommit ett nytt och mycket attraktiv sätt att jobba hemifrån. Även för dig med funktionsnedsättning eller rena funktionshinder. Ett jobb där du inte blir diskriminerad eller behöver känna dig utelämnad eller åsidosatt längre.

Dessutom ett jobb med total frihet kring arbetstider, något många uppskattar som kanske inte orkar med ett normalt jobb från 08:00-17:00 av olika skäl. Detta håller redan på att revolutionera hur människor med olika funktionshinder tar makten över sin vardag och börjar jobba hemifrån på sina egna villkor!

Varför distansarbete med funktionsnedsättning?

Faktum är att distansarbete visar sig vara ett mer produktivt arbetssätt för dig med funktionsnedsättning. En del i detta är att man kan jobba deltid om man inte har energin eller förmågan till heltid på en arbetsplats. Utöver detta så är resor till och från jobbet plötsligt ett minne blott!

Det sparar både tid men inte minst energi för dig som har det svårt att ta dig fram i trafiken eller lokaltrafiken till exempel. Listan över fördelar kan göras mycket lång. Du som läser detta vet bäst  vad du har som utmaning och varför det skulle vara skönt för dig att kunna jobba hemifrån.

För vem med funktionshinder passar det att jobba hemifrån?

  • Jobba hemifrån för människor med funktionshinder är förvånansvärt obeprövat kan man tycka. Orsakerna är flera, men en anledning är att det inte funnits anpassade eller smidiga jobb för den med funktionshinder helt enkelt. De flesta arbetsplatser är fortfarande som de var för ganska många år sedan. Man förväntas vara på kontoret eller annan arbetsplats och utföra uppgifterna där, i mångt och mycket som alla andra utan funktionshinder. Men som sagt, nu har det kommit en ny lösning på detta som passar dig med funktionshinder.
  • Jobb hemifrån för personer med funktionsnedsättningar är inte en dröm eller fantasi längre. Med den här nya metoden kan du jobba från din säng, en rullstol, soffan eller annan plats som passar dig bra. Det här jobbet passar för dig som har förmågan att skriva på ett tangentbord vid datorn, surfplattan eller på en smartphone. Klarar du det klarar du av jobbet. Det är dessutom upp till dig hur lång tid i taget du arbetar. Helt efter dina förutsättningar.
Distansarbete med funktionsnedsättning

Finns krav för distansarbete med funktionsnedsättning?

Kraven är att du kan skriva bra svenska då jobbet går ut på att besvara meddelanden från kunder som hör av sig. Du behöver även ha en giltig ID-handling då man behöver verifiera sin identitet vid anställningens början.

Utöver detta en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling så du kan logga in och jobba. När det kommer till funktionsnedsättningar är det inget som du behöver tänka på så länge du uppfyller kraven enligt ovan. Du kan fritt ordna din arbetsplats i hemmet helt utifrån dina behov och önskemål.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Vad erbjuder vi här på Jobba-Hemifrån?

Ett arbete du kan sköta till 100% hemifrån eller annan önskad plats. Direkt från din dator, surfplatta eller smartphone. Du kan jobba när som helst på dygnet, året runt dessutom, vi har öppet hela tiden för både kunder och våra medarbetare. 

Har du viljan och motivationen finns det fler arbetsuppgifter och roller på företaget som du kan satsa på att nå med tiden. Du kan helt enkelt bygga en karriär på internet med oss. Så länge du kan skriva på din dator, mobil eller surfplatta genom att logga in i en webbläsare kan du sköta samtliga uppgifter eftersom allt jobb är chattbaserat och mejlbaserat hos oss.

Sist men inte minst, du får din ersättning utbetald en gång per vecka. Det gör att du inte behöver sitta och vänta på dina pengar speciellt länge.

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Jobba hemifrån för människor med funktionshinder är något som varit efterfrågat länge. Ingen ska behöva åka till en arbetsplats som inte är anpassad efter ens behov anser vi.

Ingen ska behöva skämmas för sina funktionshinder eller känna sig utpekad och så vidare. I ditt hem råder dina regler och lagar och där mår du som allra bäst. Så varför inte då även jobba hemifrån? 

Nu har du chansen att hoppa in i en växande bransch och i ett växande företag. Tar du den här chansen kommer din tillvaro förändras till det bättre över en natt. Nu är det du som är i full kontroll och inte tvärtom.

Vi söker hela tiden efter nya medarbetare och hoppas vi få se just din ansökan för ett jobb hemifrån och på din villkor redan idag!

Ansök genom att fylla i formuläret här.