Hur mycket tjänar en chattoperatör?

Hur mycket tjänar en chattoperatör?

Vill du arbeta som chattoperatör?

Hur mycket man tjänar som chattoperatör är i mångt och mycket upp till en själv. En rimlig ersättning per vecka om man jobbar heltid med detta är ungefär €400. Det går att tjäna flera hundra Euro mer än så om man verkligen ligger i och har bra flyt samt är erfaren som operatör. 

Hur ser lönestegen ut?

Systemet fungerar så att du får betalt för varje meddelande du skickar. Ju fler meddelanden desto högre lön helt enkelt. Dessutom får du mer och mer betalt för varje enskilt meddelande ju fler du skrivit totalt. Detta genom att det finns nivåer vid tex 775 meddelanden, 1175 meddelanden, 1575 meddelanden och slutligen om du kommer över 1975 meddelanden på en vecka. 

För varje nivå du når får du mer betalt. Inte bara för de nya meddelandena utan även för de du redan skrivit under den innevarande veckan! Så ja, detta att skriva fler meddelanden kan vara väldigt motiverande för de flesta som tar jobbet på allvar och behöver pengarna och kan jobba effektivt! 

Finns det andra möjligheter att öka på sin lön som chattoperatör?

Utöver det här grundläggandet systemet finns det bonusar man kan plocka hem varje vecka. Det finns dels en fast bonus på €20 när du skrivit 1500 meddelanden under en vecka. Denna bonus är som sagt fast och gäller alltså varje vecka året runt.

Utöver detta erbjuds det ibland bonusar när det är hög trafik som på tex helgen, vissa kvällar och inte minst storhelger som påsk, jul och så vidare! Dessa kan variera från €2,5 till €10 eller rent av €20 ibland. Det varierar också hur många meddelanden som krävs för att nå dessa. 

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Man får information om det via mejl och ibland även på Skype från sin coach i samband med att en bonuskampanj börjar gälla. När ett meddelande på Skype eller ett mejl skickas ut från din coach, ja, då är det bara att logga in och dra nytta av extra-pengarna. 

Ibland kan det också vara så att kravet på antal tecken i ditt svar sänks. På det viset kan du tjäna upp till dubbelt så mycket under vissa tider på dygnet genom att du kan skriva hälften så långa meddelanden och därmed har möjligheten att få in dubbelt så många meddelanden på samma tid.

Sammanfattningsvis kan du räkna med €400/vecka på heltid om du jobbar seriöst och disciplinerat. Är du duktig och jobbar smart och på rätt tider, utnyttjar bonusar och så vidare kan du dra upp den ersättning med ett par hundra Euro eller rent av upp till det dubbla i vissa fall!

lön som chattoperatör

Vad erbjuder vi här på Jobba-Hemifrån?

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete du kan sköta helt och hållet från din dator. Så länge du har en stabil internetuppkoppling kan du utföra jobbet precis där det behagar dig. Hemifrån eller på ett hotellrum eller på ett kafé, ja det är du som avgör varifrån du vill jobba! Vi betalar dessutom bäst i branschen så du kommer att tjäna bra om du jobbar med oss.

Intresserad av jobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.