Chattvärd hemifrån

Chattvärd hemifrån

Vill du arbeta som chattoperatör?

Jobba som chattvärd hemifrån!

Det nya och perfekta jobbet för dig som vill jobba hemifrån inom underhållningsbranschen. Ta chansen nu till en bekvämare tillvaro med jobb direkt från hemmet, ja det är faktiskt möjligt! Du har kanske hört om att fler och fler väljer att jobba hemifrån? I många fall är det människor som tar med sitt vanliga jobb och utför det i hemmet. I det här fallet är det fråga om en bransch som funnits i några år och som erbjuder helt nya och unika möjligheter att jobba hemifrån.

Du behöver inte utföra telefonsamtal, inga möten, inga videomöten, faktum är att allting, inklusive ansökningsprocessen och utbildningen sköts genom chatt och till viss del mejl. Du har här möjligheten att ta full kontroll över din arbetstid och din inkomst. Du får dessutom ännu mer frihet då du jobbar som frilans med detta.

Att jobba som chattvärd hemifrån är både bekvämt, trevligt och roligt! Utöver en riktigt bra ersättning kan du själv välja hur många timmar per vecka du vill jobba. Chattvärd hemifrån är ett jobb på dina villkor!

Varför jobba hemifrån som chattvärd?

Att välja en karriär som chattvärd hemifrån kan man göra av flera orsaker. Dock hör nog friheten det innebär samt bekvämligheten att jobba utifrån ditt eget hem till de huvudsakliga orsakerna.

Man ska inte heller förbise fördelar som att slippa resa till och från jobbet med bil eller kollektivtrafik, slippa passa tider på jobbet – du styra dina arbetstider själv med ett sådant här jobb, och all tid och pengar du sparar på att kunna jobba i ditt eget hem då du inte behöver gå ut för att äta lunch och så vidare. Listan kan göras väldigt lång.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

För vem med passar det att jobba hemifrån som chattvärd?

 • Du som hellre jobbar för dig själv än i grupp.
 • Du som trivs att sitta vid datorn eller mobilen och jobba.
 • Du som trivs hemma och gärna spenderar din där.
 • Du som har en god social förmåga och kan uttrycka den i skrift.
 • Du som kan hantera ett högt tempo med mycket information.
Jobba som chattvärd hemifrån

Finns det speciella krav för att jobba som chattvärd?

Det finns inga udda eller speciella krav men däremot vissa grundkrav. De är som följer nedan i listan.

 • Giltig ID-handling.
 • Dator och internetuppkoppling.
 • En e-postadress.
 • Kunna skriva bra på svenska.

Vad erbjuder vi här på Jobba-Hemifrån?

 • Vi erbjuder marknadens bästa ersättning för att vara chattvärd hemifrån.
 • Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb där du kan logga in och arbeta när du vill 24/7/365.
 • Vi erbjuder en arbetsplats online med positiv stämning
 • Vi erbjuder trevliga och seriösa coacher för din support.
 • Vi erbjuder en helt textbaserad och digital miljö utan krav på telefonsamtal eller videokonferenser eller möten.

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Det är väldigt roligt att jobba som chattvärd! Det är dessutom mycket bekvämt och du kan med fördel sköta det här jobbet hemifrån din favoritfåtölj eller TV-soffan eller bakom ditt skrivbord, helt upp till dig själv.

Passar det bättre kan du ta med din dator och resa iväg till en skön strand eller sätta dig på ett kafé för att arbeta. Som du säkert redan insett är friheten i det här jobbet svår att slå. Arbetslivet förändras dessutom snabbt och mer och mer tid spenderas på nätet, så varför inte vara just där alla andra är och samtidigt tjäna pengar på det? 

Vi söker regelbundet nya medarbetare som vill jobba som just chattvärdar hemifrån. Skicka därför in din ansöka redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till ett härlig gäng och ett underbart nytt jobb!

Ansök genom att fylla i formuläret här.