Jobb hemifrån utan erfarenhet

Jobb hemifrån utan erfarenhet

Vill du arbeta som chattoperatör?

Är det ens möjligt att jobba hemifrån utan krav på erfarenhet kanske du undrar? Svaret är att ja, det är inte bara möjligt utan rentav ett sätt att jobba som växer i popularitet hela tiden. Det är nu mer än hälften av svenskarna som jobbar helt eller delvis hemifrån.

Tänker man efter lite är det inte svårt att förstå varför. Vem vill lämna hemmets lugna vrå mitt i till exempel vintern eller höstens snålblåst för att åka till ett kontor där man ofta måste tränga sig genom bilköer eller trängas i kollektivtrafiken?

På kontoret ska man ju dessutom ändå sitta och knappa på en dator som man ju lika gärna skulle kunna göra hemma! 

Nedan ser vi hur stor procent av de som arbetar heltid jobbar hemifrån.

Screenshot 2023 07 25 at 15.38.15
Källa: Svenskarna och internet 2022/Internetstiftelsen

Här i nästa bild ser vi hur många av de som tillfrågats jobbar heltid hemifrån.

Screenshot 2023 07 25 at 15.38.04 edited
Källa: Svenskarna och internet 2022/Internetstiftelsen

Det vi kan se i diagrammet här ovan är att det finns människor inom alla sektorer av arbetslivet som mer eller mindre redan nu jobbar hemifrån. För vissa av dessa jobb krävs en mer avancerad utbildning och för andra krävs det ingen alls. Låt oss kika vidare på vad det innebär att jobba online utan erfarenhet och göra det jobbet hemifrån.

Jobba online utan erfarenhet

Låter det bra att kunna jobba hemifrån så låter det kanske ännu bättre när du får höra att allt du behöver göra finns online. Inga telefonsamtal eller fysiska träffar. Ja faktum är den här typen av jobb ökar och blir mer och mer populärt hela tiden. 

Fördelarna med att jobba hemifrån 

Här ska vi lista topp nio orsaker till varför du borde fundera på att börja jobba hemifrån. Även om du inte har någon erfarenhet av arbetslivet eller ännu mindre att jobba hemifrån online.

 1. Frihet – Vem önskar inte mer av den varan? Genom att arbeta hemifrån ökar du din frihet och möjlighet till att planera din dag efter dina önskemål och behov. Tänk på att helst välja ett jobb där du erbjuds möjligheten att planera dina tider själv. 
 2. Kreativitet – När du är hemma får du mindre som stör och dina tankar kan få vandra fritt och du tänker klart. Vem vet, du kanske kommer på en lysande idé och kan slutföra den med en gång utan att oroa dig för att en kollega kommer och frågar om hur den nya kaffemaskinen fungerar.
 3. Balans mellan arbetslivet och privatlivet – Du kanske har barn och skulle må bra av att kunna börja jobba lite senare på dagen så du kan lämna dom på förskolan och så vidare. 
 4. Du sparar pengar – Mindre uteluncher, bussresor, bensin och så vidare. 
 5. Ta pauser när du vill – Detta ska man inte underskatta. Vi ha alla olika behov av pauser. En del kan fokusera längre perioder medan andra behöver kortare pass. När du jobbar hemifrån bestämmer du själv över din tid så du kan maximera din effektivitet.
 6. Digitala kommunikationskanaler – Känner du dig ensam kan du snabbt och enkelt höra av dig till en vän eller kollega för lite snack. Antingen via chatt eller kanske ett videosamtal. Och du, räcker inte det hindrar ju inget dig från att boka en lunch på stan med din bästa vän någon gång ibland.
 7. Mindre risk att bli sjuk – Du utsätter dig för väsentligt mycket färre virus och i värsta fall om det uppstår en pandemi eller något annan utanför vår kontroll kan du hålla dig hemma och fortsätta jobba som om inget hänt.
 8. Bättre för klimatet – Eftersom 4 av 10 tar bilen till jobbet kommer du bidra till minskade utsläpp genom att arbeta hemma. Samma sak om du åker kollektivt eftersom ju fler som undviker åka desto färre avgångar krävs ju i det långa loppet.
 9. Du blir lyckligare – Det sägs att de som jobbar hemifrån mår bättre och blir mer lojala till sin arbetsgivare. En win-win för både arbetsgivare och anställd alltså.

Vart söker jag ett sådant här jobb?

Du undrar säkert vart du ska vända dig för att söka ett jobb i stil med vad vi skrivit om i den här artikeln. Ta det bara lugnt, vi har lösningen för dig. Hos oss på Jobba-Hemifrån är det lätt att ansöka. Du fyller i formuläret på vår hemsida varpå vi kommer att kontakta dig inom en dag eller två. Ser allt okej ut kommer du erbjudas en utbildning med en av våra coacher. Det här innebär att du kan vara igång att jobba hemifrån inom loppet av bara några timmar. Vi ser fram emot din ansökan redan idag. 

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

 • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
 • Arbeta fristående och med full flexibilitet
 • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
 • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.