Riktiga sätt att tjäna pengar gratis hemifrån – finns det?

Riktiga sätt att tjäna pengar gratis hemifrån – finns det?

Vill du arbeta som chattoperatör?

Det kan vara svårt att navigera i djungeln av olika onlinejobb, så har du gett upp jakten på ett gratis jobb hemifrån för riktiga pengar är du förmodligen inte ensam. Hos oss gör vi det svåra lättillgängligt – vi erbjuder dig ett gratis jobb där du kan tjäna riktiga pengar varje vecka.

Utbildningsnivån i Sverige

Kollar man tillbaka redan år 2000 och framåt ser man att antalet högutbildade ökat stadigt, samtidigt som antalet lågutbildade har sjunkit. Det är alltså 45% av befolkningen i Sverige som 2021 läst vidare efter gymnasiet.

Att jobba utan att behöva betala en dyr utbildning


Låter det för bra för att vara sant? Hos Jobba-Hemifrån är det en självklarhet att man ska få tillgång till gratis utbildning och få börja jobba och tjäna pengar mer eller mindre direkt.

Många av Sveriges befolkning varken vill eller har pengarna att lägga på en dyr utbildning, därför är det så bra att just Jobba-Hemifrån erbjuder gratis utbildning för att komma i gång. Ett gratis sätt att tjäna pengar hemifrån online, och du väljer själv hur mycket du vill jobba.

Att vara hemmasittare kan kan löna sig

Över 170000 svenskar är sjukskrivna och har inte tillgången till att gå till ett “vanligt” jobb, därför är Jobba Hemifrån det perfekta valet för just en hemmasittare.

Du behöver varken lägga pengar på att utbildas eller ha någon provtid. Hos Jobba-Hemifrån så får du direkt tillgång till en coach efter din ansökan har blivit behandlad och godkänd, och du kommer utbildas online via appen Skype. Där sker en utbildning med hjälp av bilder och text, du kommer alltså inte behöva visa upp dig eller prata, vilket också kan vara en trygghet för vissa.

Så denna trygghet att kunna jobba hemifrån utan någon som bossar och stressar dig med tidsbegränsade uppgifter är något Jobba-Hemifrån kommer erbjuda just dig.

jh14

Riktiga pengar – inget annat

Att bli chattagent för Jobba-Hemifrån kommer ge dig riktiga pengar och inga kuponger eller presentkort. Du kommer själv välja var de betalas till varje vecka, om det så är till ditt bankkonto eller Bitsafe; och ja, du hörde rätt, varje vecka får du lön. 

Så för att göra det så tydligt det bara går nu – Jobba-Hemifrån erbjuder inte bara en gratis utbildning utan provtjänst utan också ersättning varje vecka i RIKTIGA pengar! Är inte det toppen?

Ett gratis jobb hemifrån

Att behöva betala för att senare ha möjlighet att tjäna pengar innebär alltid en risk – du kan köpa in produkter som inte blir sålda eller betala för upplärningar som inte leder till jobb. Vi förstår att det är en risk många inte vill ta, och som operatör hos oss kan du alltid bara gå plus.

Vad kan man tjäna som chattagent?

Chattagenter hos Jobba-Hemifrån jobbar självständigt, får fullkomlig frihet att jobba flexibelt, hur mycket man bara önskar och kan. Inte nog med det kan du även jobba var som helst. Från soffan och sängen till en sandstrand i Bali. Möjligheterna är oändliga och det är det som är ett av det bästa med just Jobba-Hemifrån. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller smartphone. 

Hur mycket du du tjänar är helt upp till dig. Som sagt, desto mer tid du lägger ner på jobbet desto mer tjänar du. Inte nog med det så får du även ut bonusar i samband när du väl jobbar. Under kvällar, helger och så vidare. Och var det inte nog där så erbjuder även Jobba-Hemifrån bonusar när du kommer upp till X antal meddelanden. Hur toppen är inte det?

Så efter att läst allt detta så förstår jag att du är intresserad, så varför inte ta och skicka in en ansökan så hörs vi? Vi tror på dig och frågan som återstår nu är om du är redo för att bli en i vårt team?

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

  • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
  • Arbeta fristående och med full flexibilitet
  • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
  • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.