Tjäna pengar hemifrån med mobilen

Tjäna pengar hemifrån med mobilen

Vill du arbeta som chattoperatör?

Låter det för bra för att vara sant? Det kanske man tycker först. Eller att det inte skulle vara en seriös inkomstmöjlighet. Oroa dig inte, detta är både lika bra som det låter och en seriös möjlighet att tjäna en ordentlig extrainkomst eller om du så vill, en heltidsinkomst rent av. Allt direkt via mobilen.

Det finns redan många som jobbar direkt från sin mobil och tjänar pengar på detta vis så varför inte hänga med du också? Det finns naturligtvis många olika sätt att tjäna pengar via sin mobil via till exempel olika appar där man gör små uppdrag av olika slag. Det där kan väl vara okej, men nu ska vi i den här artikeln istället fokusera på att gå igenom ett av de senaste och hetaste sätten att tjäna pengar hemifrån med bara din mobil som verktyg. Du behöver inte ens ladda ner en app. Kan det bli bättre? Läs vidare ska du få se.

Hur tjänar man pengar hemifrån via mobilen?

Som vi redan sagt finns det många olika sätt att tjäna pengar hemifrån genom att använda sin mobil som enda verktyg. Vissa är mer legitima än andra, precis som alla andra jobb och inkomstmöjligheter här i världen.

Låt oss nu se på ett sätt vi anser vara det absolut bästa för dig som vill komma igång snabbt och tjäna lite mer seriösa pengar och inte bara några korvören här och där. För ska vi vara ärliga så kommer de flesta tappa intresset väldigt snabbt om man inte känner att det lönar sig och att jobbet är effektivt. Är du en av dem? Läs då vidare.

Tjäna pengar hemifrån med din mobil

Visst låter det bekvämt att kunna sitta i hemmets lugna vrå och tjäna pengar direkt från mobilen? Eller för den delen, vart du än befinner dig! Vi är ju inte många som inte tar med oss mobilen vart vi än går i dagsläget! Så varför inte ha möjlighet att även tjäna pengar från mobilen när du till exempel sitter på bussen eller har en ledig stund i väntan på något annat? 

De flesta av oss tackar inte nej till lite extra pengar i plånboken varje vecka. Många är vi som rent av vill jobba heltid och vara helt digitala och flexibla i vår livsstil. Måste man då jobba via bara mobilen kanske du undrar? Svaret är nej, det måste man inte. Men många är idag så mobila att man inte ens har tillgång till en dator eller surfplatta.

Då många mobiler dessutom har så pass stora skärmar kan det ändå gå bra att jobba med vissa uppgifter på telefonen! Men visst kan det vara en fördel om du även har en dator för de tillfällen du känner att jobba på det viset.

Hur tjänar man pengar hemifrån via mobilen

Tips & råd

Innan du kommer igång med det här jobbet så lägger vi med dig några korta och smarta råd för att jobba bättre.

  • Använd ett externt tangentbord. Visste du att man kan koppla ett separat tangentbord till mobilen? Om du vill jobba riktigt snabbt och effektivt kan detta vara ett alternativ för dig som jobba via mobilen men öka upp din produktivitet ett snäpp till. Du ansluter med blåtand.  
  • Använd en mobil med plusmodell. Stor skärm är helt klart att föredra. För att se mer av uppgiften och därmed jobba snabbare är det en klar fördel om du har en mobil med stor skärm. Tänk plusmodell!
  • Använd gärna stavningsprogram i din webbläsare så kan du skriva snabbt utan att oroa dig för om du stavar fel av misstag eller om du ibland är osäker på stavningen.

Hur man kommer igång med att jobba från mobilen

Det är mycket enkelt att komma igång med ett jobb från mobilen som detta och få dina inkomster att peka rakt uppåt! Precis som det ska vara tycker vi. Du behöver bara skicka in en ansökan online där du fyller i grundläggande uppgifter som ditt namn och mejladress. Sedan blir du kontaktad för en kort introduktion.

Den tar bara 3-4 timmar, och sedan är du igång och jobbar och tjänar pengar direkt från mobilen helt på egen hand. Du kan logga in precis när du vill, 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan och 365 dagar per år. Vi håller alltid öppet och kunderna är inne och skriver alla tider på dygnet.

Då vi dessutom söker nya medarbetare regelbundet ser vi gärna att du skickar in din ansökan om att börja jobba med oss redan idag! Du är faktiskt bara timmar från att börja jobba direkt från mobilen och tjäna pengar hemifrån. Visst vore det härligt att kunna jobba så? Bekvämt och på dina villkor. Gör det smarta valet, börja jobba via mobilen med oss på Jobba-Hemifrån redan idag!

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

  • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
  • Arbeta fristående och med full flexibilitet
  • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
  • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.