Skrivjobb hemifrån med chatt

Skrivjobb hemifrån med chatt

Vill du arbeta som chattoperatör?

Skrivjobb hemifrån med chatt

Har du tänkt på att det är många av oss sitter och skriver meddelanden från mobilen hela dagen lång till vänner, bekanta och arbetskamrater. Vi chattar med främlingar online eller med företag, och så vidare. Vanan finns där redan men fram till ganska nyligen har det inte funnits ett riktigt bra sätt för den som verkligen gillar att skriva och chatta och skicka meddelanden att tjäna pengar på det. Fram tills nu!

Med denna nya möjlighet att tjäna pengar direkt från mobilen håller arbetslivet på att förändras till det bättre för den som älskar att chatta. Låter det för bra för att vara sant? Att kunna jobba direkt från mobilen? Att chatta och tjäna pengar på det? Tänk om i så fall! Detta är den nya verkligheten för många redan. Att jobba så här blir det fler och fler som gör, så låt oss kika lite mer på vad det innebär, detta nya sätt att jobba vill du inte missa!

Varför ett skrivjobb med chatt direkt från mobilen?

Inte minst för att det är roligt, bekvämt och enkelt att skriva direkt från din mobil. Sanningen är den att många, framförallt de lite yngre, redan skriver allt direkt från sin mobil och har inte ens en dator eller surfplatta i sin ägo.

Många kan till och med skriva snabbare i en chattapp än på ett tangentbord. För att inte nämna för hand! Att börja jobba med att skriva chattmeddelanden från mobilen och få betalt för det känns helt enkelt mycket naturligt för många när de väl är igång.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

För vem passar det att jobba hemifrån från mobilen?

  • Skrivjobb chatt passar perfekt för dig som gillar att chatta. Nu kan du inte bara ha kul genom att chatta, nu kan du dessutom tjäna pengar på det samtidigt.
  • Skrivjobb från mobilen är något många drömmer om. Tänk dig själv att kunna sitta på bussen, tunnelbanan eller en parkbänk och skriva några meddelanden när du känner för det och på så vis dra in lite extrapengar. Eller för den delen, om du vill jobba heltid från mobilen och chatta är även det möjligt. Det blir som att gå runt med en liten egen bank i fickan i form av din smartphone.
Skrivjobb

Vad är kraven för att få ett skrivjobb av den här typen?

Kravet är att du har en mobil som du kan skriva bekvämt och snabbt på. Självklart måste du vara uppkopplad på nätet också. Tar din mobildata slut har du inte möjlighet att logga in och jobba helt enkelt. Utöver detta finns några formella krav som vi listar här nedan.

  • Du måste vara myndig. Finns dock ingen övre gräns för din ålder, alla är välkomna som är 18 år eller äldre.
  • Du behöver identifiera dig vid anställningstillfället då detta sker helt digitalt, så en giltig ID-handling är ett absolut krav.
  • Du måste vara bra på det svenska språket.

Utöver detta en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling så du kan logga in och jobba. När det kommer till funktionsnedsättningar är det inget som du behöver tänka på så länge du uppfyller kraven enligt ovan. Du kan fritt ordna din arbetsplats i hemmet helt utifrån dina behov och önskemål.

Vad erbjuder vi?

  • Vi erbjuder dig ett jobb där du har enormt stor flexibilitet när det kommer till arbetstider. Faktum är att de är helt fria och upp till dig att bestämma över. Vi håller öppet dygnet runt, året runt.
  • Vi erbjuder dig ett skrivjobb direkt från mobilen vilket många tycker om då man ändå spenderar mycket av sin vakna tid med mobilen.
  • Som om detta inte vore nog får du riktigt bra betalt, bäst i branschen faktiskt, med ersättning för varje enskilt meddelande du skickar iväg. När din första vecka är avslutad, måndag till söndag, får du betalt redan veckan därpå! Vi betalar alltså ut din ersättning en gång per vecka. Bra för den som snabbt behöver påfyllning i kassan.
  • För den motiverade och duktiga medarbetaren är himlen taket så att säga. Vi har många andra arbetsuppgifter som även de kan skötas direkt från mobilen. Du har alltså alla möjligheter att avancera i din karriär med oss.

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Arbetslivet och samhället förändras i snabb takt just nu. Digitaliseringen går med ilfart. För den som är med på noterna och hoppar på tåget finns mycket goda förtjänstmöjligheter samt goda chanser till att utvecklas inom karriären. Med ett skrivjobb där du chattar från mobilen direkt med våra kunder lär du dig att kommunicera effektivt, planera din dag och din inkomst, samt får värdefull arbetslivserfarenhet du kan sätta in i ditt CV till framtida jobb. Om du inte stannar kvar hos oss för gott så klart!

Då vår bransch växer så det knakar, och även vårt företag, söker vi löpande nya och duktiga medarbetare till vår chatt. Har du en mobil, viljan att chatta för att tjäna pengar och tid för detta, ja då ska du höra av dig redan nu. Vi ser mycket fram emot just din ansökan. Redan idag!

Ansök genom att fylla i formuläret här.