Extraknäck med hjälp av din dator och smartphone

Extraknäck med hjälp av din dator och smartphone

Vill du arbeta som chattoperatör?

Låter inte det fantastiskt? Att du faktiskt kan med hjälp av din dator eller smartphone kan få ut en liten extra inkomst, inte varje månad utan varje vecka!

Vi alla vet hur svårt det kan vara att få ihop ekonomin ibland och det är inte konstigt på något sätt alls att vilja skaffa ett sidojobb för att tjäna pengar hemifrån. För inte är det väl optimalt att behöva pendla och åka från jobb till jobb, när man bekvämt kan sitta i soffan eller på en sandstrand med din telefon i handen, eller datorn i knät?

Visste du att 9 av 10 svenskar vill kunna jobba distans? Och då ger ju Jobba Hemifrån en bra möjlighet för just dom svenskarna. Kanske också till och med du är en av dom?

Distansarbete

Inte nog med det skulle även 71,8% tacka nej helt och hållet till jobbmöjligheter om distans inte erbjöds. Med andra ord har distans har blivit allt viktigare och mer attraktivt! Kanske inte bara för att det är bekvämt men också för att det skapar möjligheter för människor som faktiskt inte kan ta sig till ett vanligt arbete, men som vill få chansen att jobba. 

Det är en stor bekvämlighet att kunna ha ett sidojobb som kan utföras oavsett var du befinner dig. Du är inte tvingad att jobba ett bestämt antal timmar på angiven tid, varpå detta är ett ultimat extraknäck för att tjäna pengar hemifrån oavsett hur din vardag och livsstil ser ut.

jh1

Sidojobb för att tjäna pengar hemifrån

Hos Jobba-Hemifrån får du kostnadsfritt en utbildning och tillgång till att tjäna snabba men också en bra summa pengar. Allt som behövs är en dator, surfplatta eller smartphone. Sen är du redo att komma i gång och extraknäcka hemifrån. 

Du kommer få sitta vid din enhet och genom Jobba-Hemifråns plattform chatta med människor och få betalt per meddelande. Du kommer få vara helt anonym och trygg. Efter varje meddelande du skickar får du en ny kund, så varje meddelande är unikt. 

Chattandet kommer innebära att du får insyn i en annan människas liv. Det kan handla om allt från jobb och vardagliga sysslor till äventyr, drömmar och mål. Ämnena kommer bli otroligt breda.

Vad man pratar om varierar beroende på vad kunderna i fråga söker och saknar i vardagen. Du kommer alltså bli en del av deras liv på ett eller annat sätt, helt anonymt såklart. Du använder dig alltså inte av dina privata uppgifter eller bilder.

Flexibelt och enkelt

Som chattentreprenör kan du jobba var som helst och när som helst. Du kan också tjäna bra med pengar hemifrån och har möjligheten att påverka din inkomst själv, och vem vill inte fylla plånboken?

Med hjälp av Jobba-Hemifrån kommer du få möjligheter att göra saker du annars inte har råd med men också spara till framtiden. Och det är väl det vi alla vill ha, en trygg framtid utan tankar om ekonomin? 

Låter inte detta helt underbart? Ja men då så, se till att starta upp en ansökan hos oss, verifiera din e-post, kom i kontakt med din coach, ID-verifiera dig och sedan utbildas du och därefter är du redo att tjäna pengar. Ingenting stoppar dig från att tjäna mer pengar nu när du har kunskapen om hur du tjänar pengar på sidan av hemifrån. 

Är du intresserad av att bli en del av vårt team och börja tjäna pengar på sidan av från ditt hem är du välkommen att skicka in en ansökan på Jobba-Hemifrån!

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

  • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
  • Arbeta fristående och med full flexibilitet
  • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
  • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.