Jobba hemifrån för kvinnor

Jobba hemifrån för kvinnor

Vill du arbeta som chattoperatör?

Nytt sätt att jobba hemifrån ger lättare livspussel för kvinnor

Jobba hemifrån som kvinna och vinn tid.

Du är säkert medveten om att det är en rejäl utmaning för många kvinnor att få ihop det så kallade livspusslet. Man ska lämna barn på förskolan, åka till jobbet, handla mat på vägen hem och så vidare. I många fall står kvinnan dessutom med ensam vårdnad om ett eller flera barn.

Du kanske rent av känner igen dig i bilden av en trött mamma som åker in till jobbet efter att ha lämnat på förskolan och tittar ut genom fönstret på bussen eller motsvarande och drömmer dig bort en stund till ett skönare jobb, kanske rent av ett jobb hemifrån, eller någon möjlighet att kunna få bestämma mer över din egen tid? Planera din egen dag? Jobba och leva mer på dina egna villkor?

Verkligheten är att fram till nyligen har det inte funnits så många bra alternativ för att jobba hemifrån om du inte varit specialist med en hög utbildning inom en viss bransch som IT eller kommunikation och liknande. Men saker har förändrats till det bättre på senare tid. Nu finns det en ny och flexibel väg att gå för dig som är kvinna och vill jobba hemifrån på dina egna villkor. 

Varför jobba hemifrån för kvinnor?

 • Det visar sig att kvinnor i högre grad värdesätter att kunna jobba hemifrån medan män snarare i högre grad värdesätter bättre lön. Vi har helt enkelt olika prioriteringar i tillvaron så varför ska inte arbetslivet kunna anpassas därefter? Att jobba hemifrån för kvinnor är uppenbarligen en mycket god idé. 
 • Undersökningar visar också att kvinnor i högre utsträckning än män mår bättre av att jobba hemifrån. Distansarbete för kvinnor gör ju att man slipper restid till jobbet och kan planera sin dag på ett smidigare sätt med mera. Detta gäller framför allt yngre kvinnor med små barn som redan från början har ett pressat schema till vardags. Det visar sig också att kvinnor vill ha ett lugnare arbetstempo jämfört med män. Allt detta kan man som kvinna uppnå med ett jobb hemifrån.
jobba hemifrån för kvinnor och mammor

För vilka kvinnor passar det att jobba hemifrån?

 • Jobb utan förkrav för hemmafruar? Absolut, hemmafrun som vill ha något att göra på dagarna och dra in lite egna pengar är en utmärkt kandidat för ett jobb som detta.
 • Jobb hemifrån för mammor? Ja, nyblivna mamman som bara kan jobba när bebisen tillåter är en perfekt kandidat! Ett jobb som detta är öppet 24/7/365!
 • Kvinna som studerar? Ja, självklart, detta är ett perfekt extrajobb även för dig.
 • Sist men inte minst, kvinnan som är trött på stressen i lokaltrafiken, krånglet och stöket på arbetsplatsen, kvinnan som mår bättre i hemmets lugna vrå! Detta är din chans.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Vad är kraven för att få ett distansarbete för kvinnor?

Kraven är inte speciellt höga tack och lov. De allra flesta har det som krävs för ett jobb som detta.

 • Du är minst 18 år gammal.
 • Du har en giltig ID-handling.
 • Du har en fungerande dator.
 • Du har en bra internetuppkoppling. 
 • Du är bra på svenska i skrift.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Jobba-Hemifrån erbjuder vi dig en skön och flexibel arbetsmiljö. Själva kontoret är ju i ditt hem så passar det dig att sitta i soffan gör du det. Passar det dig att sitta vid skrivbordet eller i köket så gör du det. Vi lägger oss inte i hur du ordnar din arbetsplats så länge du får dina uppgifter gjorda.

Vi betalar dig en gång per vecka vilket är en stor fördel för dig som behöver pengar snabbt och vill ha detta som ett extrajobb hemifrån. 

Vi har inte förkrav annat än det som listats ovan. Det är ett jobb utan förkrav för hemmafruar, nyblivna mammor, kvinnliga studenter eller andra kvinnor som vill jobba på distans. Det är helt enkelt ett perfekt distansarbete för kvinnor i livets olika skeenden. 

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Pressen på kvinnor i olika åldrar och inte minst de yngre och de i medelåldern ökar i samhället. Man ska klara av allt från hemmet till karriären och hälsan och gärna med ett leende på läpparna på samma gång. Verkligheten är dock att för många kvinnor, nyblivna mammor eller rent av husfruar som behöver ett jobb utan förkrav är det väldigt kämpigt att få ihop sitt livspussel. Då kan ett distansarbete som är flexibelt och utan förkrav vara den perfekta lösningen.

Vi söker löpande nya medarbetare och hoppas du fått upp intresset för att jobba hemifrån i och med den här artikeln. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök genom att fylla i formuläret här.