Chattjobb: Boosta din distansinkomst

Chattjobb: Boosta din distansinkomst

Vill du arbeta som chattoperatör?

Ett chattjobb som kan passa in i ditt liv

Ett chattjobb kan funka med schemat ditt. Att bygga färdigheter som chattarbetare kan ge flexibilitet till ditt liv och pengar till ditt bankkonto!

Vi alla vet att ett sidojobb till ditt schema är ett jättebra sätt att bygga en mer säker finansiell bas. Oavsett om du är en fulltidsanställd eller har olika deltidsjobb, så är lärande av hur man gör chattbaserat arbete ett mycket bra sätt att tjäna pengar på liten tid.

Nära en halv miljon svenskar är missnöjda med sina jobb, och om du är en av dessa svenskar kanske du kan prova det nya arbetet vi erbjuder istället? 

Ansök genom att fylla i formuläret här.

Ett chattjobb ger dig extra pengar på ditt schema

När ni bygger färdigheter i chattbaserat jobb kan ni tjäna pengar enligt ert schema. Som med det mesta så måste man byta ut sin tid mot pengar. När du blivit mera bekväm i ditt jobb, med chattar, så vill du kanske blocka några timmar varje dag eller olika veckodagar. Som med mycket deltidsarbete så kan du känna dig mera normal i schemat ditt om du har dedikerade timmar där fokus bara är chatttid.

Mer tid ger mer pengar

När du väl ägnat tiden åt ditt chattarbete så kommer du märka att pengarna dyker upp. Anonymiteten med att vara en chattarbetare gör så att du kan hitta ytterligare timmar på dygnet som du kan ägna åt ditt sidoliv. Du kan till exempel kanske chatta en timma före middag eller kanske en timma innan sovdags.

Din chattid kan hjälpa andra

Som chattarbetare så kanske du stöttar någon som kämpar med sin ensamhet. Det bör sägas också att du inte kommer att tillhandahålla med nån expertinfo. Kanske får du bara kontakt med någon som behöver prata. Du kommer att vara skyddad helt och vara helt anonym.

Håll dig flexibel

Som skrivet ovanför så kommer din tid som chattoperatör inte kräva att du ger någon expertis eller specifika råd. Din chattklient älskar kanske att prata om sport, bilar, världshändelser, och mycket annat. Det är mycket viktigt att du har öppet sinne och att du är flexibel. Lyckligtvis så kommer förmågan att jobba med detta arbete var som helst och när som helst göra det lättare för dig att vara mentalt smidig.

Överväg att använda en timer

Om du nångång har chattat med en kompis och fallit ner i kaninhålet och fått tid förlorad, så vet du hur lätt det är att tappa kollen. Din tid som chattjobbare är arbete, du kanske har andra sidosaker som du försöker bygga på, heltidsjobb att ta sig till, familj att ta hand om eller kanske ett litet företag som du behöver arbeta på. Definiera schemat ditt med en timer så du enkelt kan hantera ditt schema. Du kan behöva meddela din chattklient när du behöver logga ut inom en kort tid.

Vakta din sovtid

Om du skulle upptäcka att din chattid mest är effektiv över natten, se till att skydda din sovtid. Kanske kan du chatta från 20.00. till 02:00, så se till att du har en mörk, sval sovplats så att du verkligen kan vila djupt till 10:00 eller vilka timmar du än behöver för optimal hälsa. Du kanske lämnar heltidsanställning i ett försök att bättre ta hand om dig själv. Bevakning av ditt sömnschema är jätteviktigt för att skydda din hälsa.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur vi förser distansjobb

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

  • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
  • Arbeta fristående och med full flexibilitet
  • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
  • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.

Sammanfattning

Din tid som chattarbetare kan ge rät tbra med pengar. Skapa visuell påminnelse gällande ditt “varför” så att du kan lägga din tid med mer fokus och driv. Ska du betala av skulder, spara till en speciell händelse eller bygga upp en nödfond? Skapa då en påminnelse för dig själv så att du kan vara glad att sätta dig ner och börja ditt chattskift. Du kan fixa det här!