Jobba hemifrån som flörtig vuxenchatt-operatör

Jobba hemifrån som flörtig vuxenchatt-operatör

Vill du arbeta som chattoperatör?

Jobba hemifrån som flörtig vuxenchatt-operatör – bekvämt, roligt och på dina villkor!

I den här artikeln ska vi gå igenom ett helt nytt och mycket spännande sätt att jobba på. 

Du är säkert medveten om att fler och fler söker efter ett jobb de kan sköta hemifrån. Inte minst i dessa tider med pandemi och andra samhällsförändringar där åsikterna och kraven på vad ett bra jobb är förändras hela tiden. Den här möjligheten att nu börja jobba som chattoperatör hemifrån, eller vart du än befinner dig i världen för den delen, kunde inte komma mer lägligt!

Sök nu!

Varför jobba hemifrån?

Vem drömmer inte innerst inne om att jobba hemifrån på sina egna villkor? Vem har inte hört talas om människor som kan sitta i morgonrocken hela dagen med bara en laptop, en kaffe-latte och tjäna pengar på sina egna villkor? Var lugn, det är inte bara en dröm eller fantasi. 

Här listar vi några av fördelarna du får med ett jobb av den här typen.

 • Du bestämmer själv dina arbetstider, vilket innebär att du kan logga in på plattformen 24/7/365. Du kan dessutom vara ledig när du vill eller ta en paus under arbetspasset när du känner för det utan att någon har en åsikt om det.
 • Du slipper trängas i bilköer eller kollektivtrafiken på väg till och från jobbet. Få bort all den där stressen med att komma i tid en gång för alla. Nu är det du som kan sätta på lite skön musik och njuta av en kopp kaffe på samma gång som du i lugn och ro loggar in och börjar dagens jobb i ditt eget tempo.
 • Du kan styra hur mycket du tjänar från vecka till vecka eftersom det inte finns något tak på hur många meddelanden du får skriva. Ibland behöver man lite extra pengar för någon utgift eller till en semester. Ja, då är det bara att jobba några timmar extra den veckan så är det problemet löst.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Vem passar den här typen av jobb för?

Gillar du att skriva roliga och sexiga meddelanden kan detta arbete inte bli bättre! När man jobbar som vuxenchatt-operatör är det verkligen ett kreativt och flörtigt chattjobb vi talar om.

Det finns naturligtvis fler egenskaper som är bra att ha som chattoperatör i en erotisk vuxenchatt av den här typen. För det första är det bra om du kan skriva effektivt och snabbt samt har bra fantasi, språk och grammatik. Är du även social och van att träffa människor i olika åldrar och med olika bakgrunder är det en stor fördel då konversationerna kan handla om allt mellan himmel och jord i en sådan här chatt. Du bör också har en god förmåga att planera din tid väl eftersom jobbet kommer med frihet under ansvar. Blir du dessutom motiverad av att själv kunna påverka din ersättning – du får nämligen mer betalt ju mer du skriver – ja, då har du kommit till rätt ställe!

I praktiken kan vem som helst som uppfyller grundkraven på bra språk osv jobba med det här. Här är bara några få exempel på situationer där ett sådant här jobb kan passa dig perfekt.

Du vill ha ett extrajobb för att få lite guldkant på tillvaron.

 • Du är kanske trött på ditt nuvarande jobb och vill göra något nytt och bekvämare.
 • Du är student och vill dryga ut dina studiemedel. 
 • Du är ensamstående förälder som behöver mer inkomst för dig och dina barn.
 • Du vill börja spara pengar för framtiden.

Vem du än är kan du jobba med ett sådant här flörtigt chattjobb utifrån dina behov och förutsättningar just nu.

vuxenchatt operator

Vad krävs för att få jobba som chattoperatör i en vuxenchatt?

 • Du ska ha fyllt 18 år.
 • Du måste ha en giltig ID-handling.
 • Bra språk och grammatik.
 • Tillgång till en dator/surfplatta eller mobil.
 • Internetuppkoppling.

Vad erbjuder vi?

 • Ett flexibelt och modernt jobb.
 • Ett arbete där du kan göra skillnad för våra kunder och ge dom härliga och minnesvärda upplevelser.
 • Goda utvecklingsmöjligheter i ett växande företag i en växande bransch.
 • Värdefull och eftertraktad erfarenhet inom kundtjänst och kommunikation.
 • Regelbunden utbildning och coachning.
 • Hög ersättning samt utbetalning varje vecka.

Sammanfattning

Förutom att du får bra betalt så är ett flörtigt chattjobb som detta roligt, underhållande och spännande. En erotisk vuxenchatt kan ibland locka fram härliga känslor samt både ett och annat härligt skratt för både dig och kunden!

Det förekommer naturligtvis även mer seriösa, vardagliga eller rent av allvarliga samtal. Hur en konversation i chattplattformen utvecklar sig beror till största del på vem kunden är och till viss del i vilken riktning du själv styr den aktuella konversationen.

Oavsett typ av kund så är arbetet som flörtig vuxenchatt-operatör ett fritt jobb som du kan sköta hemifrån (eller vart du vill!) samt på dina villkor. Kvinna, man eller annan könsidentitet, svensk eller invandrare, ung eller gammal, det spelar ingen roll vem du är, jobbet vi erbjuder som chattoperatör i en erotisk vuxenchatt är öppet för alla.

Det enda du behöver är en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. Välj en tid på dygnet, vilken som helst, sedan loggar du in och börjar jobba och tjäna bra pengar på en gång och på dina villkor.

Välkommen med din ansökan redan idag! Sök her.