Deltidsjobb på distans via chatt

Deltidsjobb på distans via chatt

Vill du arbeta som chattoperatör?

Idag finns det många möjligheter till att arbeta på distans, ett av jobben som finns är deltidsjobb som chattoperatör. Det är perfekt att ha chatt som extrajobb vid studier eller annat arbete. Du behöver vara öppen för att prata med människor och gärna vara snabb på tangenterna. Arbeta var du vill och när du vill – allt som krävs är en dator och internetuppkoppling.

Sök på deltidsjobb her!

Deltidsjobb på distans som chattoperatör

Deltidsjobb hemifrån via chatt är ett väldigt fritt arbete där det går att arbeta från var som helst i världen. Ett kontor i Sverige eller en strand i Thailand, så länge du kan ansluta till internet är det du som bestämmer plats att jobba på.

Frågan är då vad arbetet som chattoperatör går ut på? Det är ett väldigt fritt arbete där du kommer att prata med alla typer av människor. Arbetet utförs i ett system där du är 100 % anonym. Som chattoperatör behöver du alltså inte dela din bild, ditt namn eller andra personliga uppgifter. Istället kommer du att tilldelas olika roller och ska anpassa konversationen efter varje kund.

Extrajobb via chatt kräver att du har ett öppet sinne. En konversation kan handla om kundens dag, väder och vind eller vara av mer sexuell karaktär. Det är ett omväxlande arbete där du kommer att möta otroligt många personligheter. 

Deltidsjobb på distans via chatt innebär inte samtal via video eller telefon. Allt sker via en anonym chatt där du svarar på inkommande meddelanden från kunder. Du som operatör ska vara drivande i samtalet vilket gör att du bör ha god fantasi. Ofta styr varje kund vad det ska handla om som exempelvis relationer, drömmar eller fantasier. Som operatör är det därför viktigt att anpassa varje konversation till respektive kund. Därför får du aldrig döma en kund, utan istället nyfiket ställa frågor om ämnet och få dialogen att fortsätta.

Arbetet är mycket fritt och ställer krav på hög kvalitet. Coacher kommer löpande att följa upp arbetet och hjälpa dig att ständigt utvecklas. Fokus ligger alltid på att få kunden att känna sig sedd och hörd. Det innebär att du snabbt behöver ta in befintlig information, anteckna ny information och skriva meddelande till kunden. 

Vi har operatörer som har arbetat under många år hos oss – ett bättre betyg går knappast att få!

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Fördelar med extrajobb som chattoperatör

Först och främst är det ett otroligt roligt yrke! Kunderna slutar aldrig att förvåna och du utvecklas ständigt som person. För att du ska känna dig trygg i deltidsjobb hemifrån via chatt på distans genomför vi en grundläggande utbildning. Under utbildningen får du kunskap om systemet samt stöd för att bli trygg i din roll. Efter slutförd utbildning finns alltid någon coach tillgänglig dygnet runt för att svara på dina frågor.

Tack vare en bra utbildning krävs inga förkunskaper. Vi lär upp dig och ger dig det stöd du behöver för att bli de en grym chattoperatör. Ett yrke som är roligt och låter dig prata med spännande människor i olika situationer. Utbildningen är helt digital och det finns möjlighet att ställa frågor. Vi anpassar nivån utifrån din erfarenhet för att du ska kunna prestera på topp.

Chatten är öppen dygnet runt så att du själv styr när och var du vill arbeta. Extrajobb via chatt passar lika bra för studenten som övriga vilka önskar en extra inkomst. Inkomsten styrs av hur mycket du arbetar, då betalning baseras på hur många meddelanden du skriver per vecka och det finns kött operatörer som arbetar heltid med chatten. Lönen betalas ut varje vecka och du själv påverkar den.

jh2

En stor fördel med att arbeta som chattoperatör är att du bestämmer hur mycket du vill arbeta. Välj att arbeta heltid en vecka för att nästa vecka arbeta någon kväll i veckan. När du vill arbeta är det bara att logga in på vår plattform.

Det finns endast ett fåtal krav för att kunna arbeta som chattoperatör. Du ska vara 18 år eller äldre och kunna bekräfta din identitet. En kontroll av ID-handling sker för att förhindra bedrägeri och att ersättning betalas ut till rätt person. All chatt sker på svenska vilket innebär att du måste kunna skriva på perfekt svenska.

Som chattoperatör hos oss arbetar du på frilans och använder din egen dator. Vi har inte någon övre gräns på antalet meddelanden som du kan skicka vilket gör det möjligt att tjäna riktigt mycket pengar. Vi söker nya chattoperatörer som vill ha ett fritt och roligt extrajobb. Ansök nu för att få chansen att prova på ett roligt och varierat yrke.

Sök på deltidsjobb på distans idag!