Tjäna pengar hemifrån som kvinna

Tjäna pengar hemifrån som kvinna

Vill du arbeta som chattoperatör?

Det kan finnas många anledningar till att man som kvinna önskar att kunna tjäna pengar hemifrån, antingen på heltid eller deltid. Det behöver inte stanna vid att vara en ouppnåelig dröm – kanske är rentav drömmen närmare än du hade kunnat ana. 

Då kanske du undrar hur man kan tjäna pengar hemifrån som kvinna? Vi erbjuder ett flexibelt onlinebaserat jobb som chattoperatör för kvinnor som önskar att kunna tjäna pengar hemifrån. Det enda du behöver är en dator eller surfplatta och en stabil internetuppkoppling.

Ett sätt för mammor att tjäna pengar hemifrån

Att få barn är en stor omställning i livet och det är inte helt ovanligt att det krävs en del omstrukturering i vardagen för att få allt att gå ihop.  Ett nyfött barn kräver mycket uppmärksamhet och därför är det optimalt med ett jobb som kan utföras hemifrån och där du heller inte är bunden till att jobba några specifika tider. Lyckligtvis finns det sätt för mammor att tjäna pengar hemifrån, eller från den plats du nu befinner dig!

Ibland kan det bli svårare att planera och ligga steget före som mamma. Att ditt barn blir sjukt kvällen innan en viktig konferens eller att lämningarna på förskolan kräver extra mycket tid vissa morgnar så du kommer inrusande till morgonmötet med andan i halsen och snor på kragen. Känns det igen?

Det är naturligtvis inte konstigt att man kan drabbas av känslan av att man är otillräcklig, såväl på jobbet som i mammarollen. Vi tycker inte att man som mamma ska känna sig tvingad att ha ett jobb som kräver att man infinner sig på en plats vid en bestämd tid – om man inte själv väljer det. Vi tycker att man ska ha ett val, och vi erbjuder en möjlighet till ett flexibelt jobb som gör vardagspusslet lite enklare, då du kan anpassa tiderna själv.

Drömmen om att bli hemmafru

Undrar du hur man kan tjäna pengar hemifrån som hemmafru? Undersökningar har visat att många kvinnor skulle välja att bli hemmafruar och vara hemma med barnen om de hade möjlighet. För många stannar det vid att vara just en dröm, men för dig som vågar ta steget och leva ut den där drömmen, erbjuder vi ett jobb som inte kräver att du lämnar hemmet. Du avsätter tid för arbete när det passar dig och slår igen laptopen när du är klar för dagen – eller om du bara vill eller behöver ta en paus.

Undrar du hur man kan tjäna pengar hemifrån som hemmafru? Som chattoperatör hos oss har du inga tider att passa, och är inte heller bunden att jobba efter ett specifikt schema. Eftersom du kan logga in och ut ur plattformen som du själv önskar, kan du anpassa jobbet till din livsstil och inte tvärt om. 

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Fördelar med att kunna tjäna pengar hemifrån som kvinna och mamma

Att öppna ditt sinne för nya möjligheter och ta chansen att börja tjäna pengar hemifrån som chattoperatör, kan innebära en hel del fördelar.

  • Du styr över din egen tid. Du behöver inte stressa för att hinna i tid till en arbetsplats eller oroa dig för att ditt barn ska åka på influensan kvällen innan ett viktigt möte.
  • Du får mer tid över till saker som du tycker om att göra när du slipper avsätta restid till och från en arbetsplats.
  • Du behöver inte be om ledigt för att exempelvis gå till frisören, tandläkaren eller besöka optikern. 
  • Du kan lägga upp arbetstiden på det sätt som fungerar bäst för dig. Oavsett om du föredrar att beta av dagens jobb i ett enda långt svep, eller om du fokuserar bäst när du får ta en bensträckare varje halvtimme, så är du fri att göra det.
  • Du får större spelrum att forma ditt liv och din vardag på det sätt som du mår bra av.
  • Du får större möjlighet att umgås med familjen och kan vara mer flexibel med ditt barn.

Skicka in din ansökan om att bli chattoperatör på Jobba-Hemifrån direkt på vår hemsida, så kommer vi kontakta dig inom kort.


Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

  • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
  • Arbeta fristående och med full flexibilitet
  • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
  • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.