Tjäna pengar hemifrån på deltid

Tjäna pengar hemifrån på deltid

Vill du arbeta som chattoperatör?

Jobbar du inom byggbranschen, sjukvården, fackhandeln eller på kontor? Är du student eller egenföretagare? Oavsett vem du är och vilken din huvudsakliga sysselsättning är så kanske du någon gång funderat över hur man tjänar pengar hemifrån på deltid. 

Det kan finnas många olika orsaker till att man skulle kunna tänka sig ett jobb på deltid vid sidan av. Kanske befinner du dig i en privatekonomisk svacka, eller vill du spara ihop till något speciellt ändamål? Kanske vill du bara kunna känna friheten att sätta lite extra guldkant på vardagen utan att ha dåligt samvete?

Att slappna av och ladda upp krafterna är naturligtvis viktigt, och genom att du själv avgör hur mycket du vill och har möjlighet att jobba från vecka till vecka så kan du reglera arbetstiden hos oss utifrån belastningen på ditt ordinarie jobb eller studier.

Hur man tjänar extra pengar hemifrån på deltid – utan att driva företag

I Sverige fanns redan 2012 drygt 400 000 personer som kombinerade en huvudsaklig sysselsättning med att driva företag på deltid. Men måste man driva företag för att kunna ha ett deltidsjobb vid sidan av? Svaret är nej, inte hos oss. Vi erbjuder dig ett jobb som frilansande chattoperatör och ingen kunskap om företagande krävs.

Varför ha ett jobb på deltid hemifrån?

Det kan finnas många olika anledningar till att man vill tjäna extra pengar genom att ha ett deltidsjobb, och nedan listar vi några av dem:

En extra inkomst gör det möjligt att sätta den där lilla extra guldkanten på vardagen. Avsätt några timmar i veckan med ett deltidsarbete, och känn friheten att kunna unna dig något extra gott på helgen eller kunna köpa den där jackan du vill ha, utan dåligt samvete.

Befinner du dig i en ekonomisk svacka? Det är lätt att stressa upp sig när man inte får ekonomin att gå runt. Med ett deltidsjobb kan du vända stressen till produktivitet och hitta tillbaka till ekonomisk stabilitet. Genom att jobba hemifrån behöver du inte spendera pengar på resande fram och tillbaka.

Vill du ha fler timmar än vad det finns utrymme för på ditt ordinarie jobb? Kombinera med ett till jobb vid sidan av och få variation och stimulans.

fördelar med att jobba som chattoperatör från utlandet

Hur gör jag för att tjäna extra pengar hemifrån?

Det behöver inte vara svårt att tjäna pengar hemifrån på deltid, så om du drar dig för möjligheten till att söka ett deltidsjobb eftersom du inte vet var du ska börja leta, så har du kommit rätt. 

Det är enkelt att ansöka och en simpel process att komma i gång, så har du bara viljan och motivationen kommer det inte bli en tuff match att tjäna extra hundralappar eller till och med tusenlappar i veckan genom att jobba som chattoperatör på Jobba-Hemifrån.

Under den första tiden efter upplärning kan det vara bra att avsätta tid för att lära dig jobbet i lugn och ro, för då kan det krävas lite extra fokus och eftertanke vid varje moment. Men när du väl kommit in i rutinerna kommer du känna att du blir mer och mer flexibel. Det går bra att jobba från din mobiltelefon, iPad eller dator – det är helt upp till dig vad du föredrar. 

Behöver du hjälp, stöd eller tips kan du alltid kontakta någon av våra coacher på Skype då de finns tillgängliga dygnet runt. Skicka in din ansökan via vår hemsida så kommer vi att kontakta dig.

Hur mycket jobb är det, och vad kommer jag tjäna?

Det är du som styr hur mycket du vill tjäna och det finns inget som hindrar att du jobbar mindre under vissa perioder och mer under andra. Du behöver ha möjlighet att skriva minst 200 meddelanden varje vecka, det är eftersom vi vill kunna garantera att alla operatörer har rutinerna och reglerna färskt i minnet. Men utöver det finns det inget krav på att vara tillgänglig ett visst antal timmar eller någon särskild tid på dygnet.

Beroende på hur ditt liv ser ut i övrigt kanske du även har möjlighet att avverka ett gäng meddelanden “på språng”, kanske på bussen eller på kafferasten? Många små stunder blir snabbt till en värdefull extrainkomst som kan hjälpa dig att nå dina drömmar.

Ansök idag via vår hemsida för att börja tjäna pengar hemifrån på deltid redan inom några dagar!

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

  • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
  • Arbeta fristående och med full flexibilitet
  • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
  • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.