Hur går utbildningen till för att bli chattoperatör?

Hur går utbildningen till för att bli chattoperatör?

Vill du arbeta som chattoperatör?

Utbildningen för att bli chattoperatör är baserad online till 100%. Den består av tre steg och sköts via Skype, kursportalen och vår egen chattplafform som avslutning.

  1. Det första steget är att via en länk du får på din mejl ta dig in till en kurs online. Du går in på den via en länk din coach skickar ut. Här får du läsa en hel del text om hur jobbet fungerar, plattformens utseende och funktioner och så vidare. Under kursens gång får du löpande frågor du ska besvara för att visa att du tagit till dig och förstått informationen. Den här kursen består av tre delar. Efter del tre får du ett certifikat på genomförd utbildning.
  2. Steg två är att tillsammans med din coach logga in på vår egen chattplattform. Här kommer du svara på meddelanden från kunderna live för första gången. Självklart med stöd och support från din coach som finns med dig hela tiden via Skype. Detta är för de flesta det roligaste men också det mest nervösa ögonblicket. Du får ju en chans att testa det du just lärt dig i skarpt läge!
  3. När du svarat på några meddelanden på chattplattfomen tillsammans med din coach så är det dags att göra dina första 50 meddelanden. Detta alltså helt på egen hand och utan hjälp. När detta är klart ska du säga till din coach som då kommer att logga in i plattformen för att läsa igenom dessa 50 meddelanden. Har du lyckats bra och din coach godkänner dig kommer du vara en klar och godkänd chattoperatör.

Vad händer om man inte blir godkänd på sina testmeddelanden?

Skulle du inte ha lyckats helt bra första gången med dina 50 första meddelanden finns det så klart både en andra och i vissa fall upp till en tredje chans. Det kan vara mycket att lära sig i början! Det är din coach som avgör om det ser ut att finnas utvecklingsmöjlighet för dig och din coach avgör om du får en chans till eller om det anses vara för svårt för dig. Det här jobbet passar inte alla. Men de flesta kan klara av det utan problem så var inte rädd att försöka!

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

När utbildningen är avklarad

När du väl är godkänd och sedan efter dina första 50 meddelanden börjar jobba själv kommer din coach hålla en tät kontakt med dig under de första tre veckorna. Det är för att säkerställa att du kommer in i jobbet på bästa sätt, men även för att företaget ska vara säker på att man valt rätt när man valt att satsa på just dig för jobbet!

Ta chansen, man måste våga för att vinna!

Utbildningen för att bli chattoperatör är baserad online

Vad erbjuder vi här på Jobba-Hemifrån?

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete du kan sköta helt och hållet från din dator. Så länge du har en stabil internetuppkoppling kan du utföra jobbet precis där det behagar dig. Hemifrån eller på ett hotellrum eller på ett kafé, ja det är du som avgör varifrån du vill jobba! Vi betalar dessutom bäst i branschen så du kommer att tjäna bra om du jobbar med oss.

Intresserad av jobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.