Tjäna pengar hemifrån genom att skriva

Tjäna pengar hemifrån genom att skriva

Vill du arbeta som chattoperatör?

Ett av de allra enklaste och bästa sätten att tjäna pengar hemifrån är genom att skriva. Det finns en näst intill oändlig massa skrivuppdrag när man väl börjar analysera marknaden.

För att inte tala om den smått ofattbara mängd skrivna information som finns och som hela tiden växer på internet så inser man snabbt att någon måste producera allt detta också.

Låt oss lista ett antal av många av de alternativ som finns när det kommer till att skriva hemifrån och få betalt.

Som du kan se i listan finns det allt från enkla uppdrag som att skriva svar i en nöjes-chatt till mer avancerade uppgifter som en riktigt bra SEO-artikel som kräver en hel del research för att driva mer trafik till en kunds/företags hemsida. Varför inte se en informativ video om de möjligheter som finns att tjäna pengar hemifrån genom att vara skribent. En sak är i alla fall klar, på internet ökar behovet av skrivet material hela tiden.

Företag blir mer och mer online-baserade och behöver därför allt från produktbeskrivningar till kundtjänst och artiklar för SEO eller bloggen eller nyhetsbrevet och så vidare. Någon måste sätta sig ner och skriva ihop den här informationen. Företag är villiga att betala dig för att göra det.

Så varför inte inleda din resa redan nu som skribent i en eller annan form? Och du, vore väl härligt att göra det hemifrån?

Hur man tjänar pengar hemifrån genom att skriva

I de flesta fall gör man den här typen av jobb som frilansare. Det erbjuder både stor frihet och en hel del ansvar. Det enda du behöver för att komma igång sedan är en dator och internetuppkoppling.

Det säger sig själv att du måste kunna skriva bra svenska. Du behöver inte vara någon professor i svenska språket precis, bara du kan skriva och stava normalt har du vad som krävs för att komma igång.

Chatta hemifrån jobb

Olika sätt att tjäna pengar hemifrån genom att skriva

Låt oss göra en kort lista med ett antal av de varianter som finns när det kommer till att skriva och jobba hemifrån som ett jobb.

 1. Bloggartiklar – Det kan vara din egen eller någon annans. 
 2. Artiklar för olika nyhetssidor – Kan vara allt från ett företags hemsida till en större nyhetssida.
 3. Reseskildringar – Man kan faktiskt få betalt för att resa och skriva om det.
 4. Produktbeskrivningar – Produkter finns det oändligt av och någon måste skriva beskrivningen!
 5. Översättningar – Behärskar du ett annat språk som till exempel engelska finns det väldigt många jobb att söka för översättningar. Allt från hela böcker till enklare artiklar och så vidare.
 6. Copy eller så kallade säljande texter – Alla som har något att sälja vill göra det så effektivt som möjligt. Här kommer en säljande text in i bilden. Att skriva på ett sådant vis brukar kallas copywriting eller bara copy.
 7. SEO-artiklar (sökmotoroptimering) – Du skriver artiklar som innehåller vissa nyckelord företag vill ranka högre för på Google eller andra sökmotorer. Detta kräver en del research och är lite ganska tekniskt.
 8. Innehållsförteckningar – Kan vara allt från böcker till produkter och tjänster.
 9. Kundtjänst via chatt och email – Här handlar det mest om att svara på inkommande frågor om ett företags produkter eller tjänster.
 10. Erotiska noveller – Har du god fantasi kan detta något för dig. Många vill fortfarande läs härlig berättelser och föreställa sig bilderna i huvudet. 
 11. Underhållnings-chatt – Samma här, har du en livlig fantasi och tycker om att göra andra människor glada och upprymda ska du se hit.
 12. Skribent för en tidning – Du måste inte vara journalist för att få skriva i en tidning. Du har kanske ett visst intresseområde och kan få skriva om det mot ersättning förutsatt att du kan skriva väl och kan ditt område mycket bra.

Bästa sättet att tjäna pengar hemifrån genom att skriva

Ska vi göra det enkelt är det nog en nöjes-chatt du ska kolla på i första hand om du vill komma igång så snabbt som möjligt med att tjäna pengar hemifrån genom att skriva. Är du dessutom snabb på tangenterna är du antagligen som klippt och skuren för denna typ av jobb.

Det brukar handla om att svara på inkommande meddelanden från kunder som söker en spännande relation. Ofta är det en relation av vuxen karaktär där du ger kunden en härlig upplevelse genom att bygga en livlig fantasi live i chatten för kundens nöje.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Hur man kommer igång med att skriva hemifrån

Nu har du läst en massa om hur tjänar man pengar hemifrån genom att skriva, olika sätt att tjäna pengar hemifrån genom att skriva har vi också listat! Du vet om en hel del olika alternativ för hur man kan jobba på nätet som skribent. Så hur gör man då för att komma igång?

Ja, det allra enklaste är att skicka in en ansökan redan idag till Jobba-Hemifrån som är specialister på att utbilda chattmoderatörer. Hos oss får du en chans att till en början jobba som chatt-moderator. Senare kan det finnas fler skrivuppgifter när du bevisat dina färdigheter.

 • Har du bra svenska och är snabb på tangenterna? 
 • Har du bra fantasi och gilla människor? 

Då kan du vara vår nästa stjärna bakom tangentbordet. Vi ser fram emot att få höra från dig redan idag! 


Hur vi förser distansarbete

Hos oss rekryterar vi folk som vill jobba som chattagenter. Våra klienter driver online fantasi chatt plattformar, där bra anställda ses som ryggrad av deras organisation. Deras text chatt operatörer hjälper tusentals av ensamma folk att ha ett mer meningsfullt vardagsliv genom att uttrycka sig online med anonyma fantasi karaktärer.

Vi letar alltid efter begåvade distans chattoperatörer att joina teamet. Du kan arbeta så lite eller så mycket som du vill. Inkomsten är baserad på hur många meddelanden du hanterar. Du kommer chatta om allt från vardagsliv, som sport eller väder, till drömmar, fantasier, och mer explicit ämnen. Ett öppet sinne är behövt.

Som en agent så behöver du:

 • Vara 100% anonym (text bara, så ingen röst eller video)
 • Arbeta fristående och med full flexibilitet
 • Tjäna mer beroende på hur ofta du arbetar
 • Hjälpa de som behöver någon att prata med

Intresserad av distansjobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.