Hur blir man chattoperatör?

Hur blir man chattoperatör?

Vill du arbeta som chattoperatör?

Att bli chattoperatör är en snabb och enkel process! Inte svårare än att säga 1,2,3!

Att ansöka till jobbet som chattoperatör

Det du gör allra först är att fylla i ett formulär på företagets hemsida. Där kommer du behöva fylla i ditt namn och din mejladress samt svara lite kort på när på dygnet det passar dig att jobba samt vad som motiverar dig att söka jobbet. Ett tips är att bara hålla det kort och enkelt! 

När du sedan har fyllt i den här informationen kommer du bli kontaktad inom en dag eller två via mejl av en coach som ska hjälpa dig igång med jobbet genom att genomföra en utbildning med dig. Det kan vara bra att veta redan nu att det är via Skype all utbildning sker. Det är dock enbart via chatt, alltså inte någon video eller röst krävs för detta. 

Har du inte ett Skype-konto så ladda gärna ner det redan nu så du är redo när du väl blir kontaktad för en utbildning. Du behöver även kunna göra en skärmavbild/printscreen så bekanta dig med det om du inte redan vet hur man gör på just din dator.

Du behöver genomgå en utbildning

Utbildningen kommer ta ca 2-4 timmar i anspråk och består av två delar. Den första är en kurs online som du får en länk till. Här kommer du att få gå igenom i mer detalj vad jobbet går ut på, hur plattformen fungerar och mycket mer. När detta är klart får du ett certifikat på genomförd utbildning. 

Därefter kommer din coach att jobba en stund med dig live på själva plattformen. Det innebär att du får skriva på riktigt med kunderna och träna på den biten. Detta kan vara lite nervöst första gången! Ta det bara lugnt, kom ihåg att vi bara övar och ingen är perfekt den första gången. Din coach finns i bakgrunden och guidar dig igenom alla tänkbara frågor du kan ha. 

När du sedan är klar med själva utbildningen kommer du att få jobba själv med dina första 50 meddelanden. Detta kan man se som det sista steget innan du blir en godkänd chattoperatör. 

När du sedan blivit godkänd och börjar jobba helt på egen hand kommer din coach ha en tät kontakt med dig under de första veckorna via Skype. Allt detta för att säkerställa att du kommer igång på ett bra sätt och att du känner dig trygg och välkommen på jobbet! Får man bara en bra start kommer resten att gå som en dans!

chattoperatör

Hur man blir chattoperatör steg för steg

Så för att sammanfatta hur man blir en chattoperatör kan man säga så här i punktform.

  1. Du skickar in din ansökan – gå på fem minuter högst.
  2. Du blir kontaktad via e post – du får all info du behöver för att komma vidare.
  3. Du genomför utbildningen – vi hittar tillsammans med dig en tid som passar för din utbildning.
  4. Du blir godkänd på utbildningen – du jobbar med dina första 50 meddelanden och får dessa klara inom 24 timmar!
  5. Du blir godkänd på dina först 50 meddelanden – du blir godkänd att nu jobba i chatten så mycket du vill.

Du får som sagt regelbunden uppföljning under de första tre veckorna av din personliga coach  – det säkerställer att du får en bra start! Från det att du skickat in din ansökan via hemsidan till att du kan börja tjäna pengar kan gå så snabbt som 2-3 dagar.

Sök nu och bli en chattoperatör!

Bestäm själv tid och plats för arbete
Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs
Tjäna pengar 24/7 dygnet runt
Arbeta från din mobil, surfplatta eller dator

Intresserad? Upplev en unik frihet och fullständig flexibilitet i din arbetsdag. Om du letar efter ett enkelt jobb som låter dig jobba på dina egna villkor, så är detta en möjlighet du inte borde gå miste om!

Starta din ansökan här

AMT_fluent_form for articles

Vad erbjuder vi här på Jobba-Hemifrån?

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete du kan sköta helt och hållet från din dator. Så länge du har en stabil internetuppkoppling kan du utföra jobbet precis där det behagar dig. Hemifrån eller på ett hotellrum eller på ett kafé, ja det är du som avgör varifrån du vill jobba! Vi betalar dessutom bäst i branschen så du kommer att tjäna bra om du jobbar med oss.

Intresserad av jobbet som vi erbjuder? Kolla för mer detaljer och applikation här.